Astrološka znamenja, ki jih retrogradna Venera ne bo šparala

Magazin 29. Jul 202305:50 0 komentarjev
mesečni horoskop avgust 2022
Profimedia

Venera se giblje retrogradno vsaki dve leti, njen retrogradni cikel pa traja približno 40 dni. Letos se je že začel in bo trajal do 3. septembra. Venera simbolizira način, kako dajemo in prejemamo ljubezen. A treh znamenj tokrat ne bo šparala. Katerih?

Med retrogradno Venero je verjetnost konfliktov in čustvene prizadetosti veliko večja kot običajno, zato je to najmanj primeren čas za rojevanje novih ljubezenskih zgodb, saj retrogradni planeti vedno prinesejo na plano vse, kar je nerazrešeno.

To je obenem po drugi strani tudi priložnost, da “poglihate” stare zamere, ampak bodite pozorni, da tega ne boste počeli preveč čustveno vzneseno, saj lahko eskalirajo novi spori. A na naslednja tri astrološka znamenja bo imela letošnja retrogradna Venera še posebej velik vpliv.

Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so pogosto v oblakih, ustvarjajo si domišljijski svet, v katerem ni nujno, da je vse tudi racionalno. Prav zato bo retrogradna Venera ribam povzročala težave. Ribe zmeraj dajejo več, kot je treba, s čimer pa lahko nehote v odnosu ustvarjajo tudi nasprotni učinek, ki pri partnerju sproža občutek krivde.

Če to poletje uživate v ljubezenski avanturi, imejte oči na široko odprte, ne pa tudi srca, saj obstaja večja možnost, da boste prizadeti. Ljudje, rojeni v znamenju rib, so pravi mojstri odnosov, ampak v času retrogradne Venere ta njihova moč pošteno pojenja.

Lev

To je čas, ko ljudje, rojeni v znamenju leva, zasijejo, pred negativnimi vplivi jih ščitijo moč njihovega uma, zbranost in sposobnost presoje. A kljub temu bodo levi nekaj  vpliva v tem času čutili. Predvsem bodo bolj topli, radodarni in empatični, svoj veliki ego bodo lažje pustili ob strani.

Neobičajne v tem času ne bodo niti solze, saj bodo levi zaradi retrogradne Venere bolj mehki, občutljivi in ranljivi. Če ne morete nadzorovati solz, je torej po vsej verjetnosti kriva Venera.

Devica

Device vedno stremijo k popolnosti, a retrogradna Venera jim bo pokvarila načrte.

Previdne, inteligentne in natančne device nikoli ne dovolijo, da bi jim kaj ušlo izpod nadzora, a v času retrogradne Venere so možni večji konflikti z ljubljeno osebo, ki lahko pripeljejo razmerja tudi na konec. Edini možni izhod bo iskreno opravičilo, ki devicam zelo težko pade.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!