Astrološka znamenja, ki naj bi bila najboljša v laganju

Magazin 02. Apr 202412:20 0 komentarjev
Lažnivec
Foto: PROFIMEDIA

Določena astrološka znamenja so bolj zaupanja vredna kot druga, menijo astrologi.

Čeprav je iskrenost ključna v medsebojnih odnosih, ni skrivnost, da se ljudje včasih zatekajo k lažem iz različnih razlogov – bodisi za zaščito sebe ali drugih, za dosego določenih ciljev ali preprosto iz strahu pred posledicami resnice. Astrologi trdijo, da je način, kako se ljudje zlažejo, lahko povezan z astrološkim znamenjem.

Če prijatelju rečete, da je njegova poročna obleka lepa, vam pa v resnici ni ravno všeč, je to neškodljiva laž. Povedati svoji prijateljici, da se je njen zaročenec spogledoval z eno od družic, čeprav se to nikoli ni zgodilo, je popolno obrekovanje. Vendar pa morate biti v obeh primerih prepričljivi, da vam bo prijatelj verjel – in nekateri ljudje so glede na svoje astrološko znamenje bolj zaupanja vredni kot drugi, piše Best Life.

Ribi

Ribe vam bodo morda pripovedovale o sanjskih počitnicah, ki jih čakajo, čeprav v resnici sploh še niso rezervirale letala. Vendar ne lažejo v tradicionalnem pomenu besede, temveč dopuščajo, da njihova aktivna domišljija “zabriše meje med resničnostjo in fantazijo”, pojasnjuje astrologinja Raquel Rodriguez. “Ta kreativni pogled na svet lahko privede do edinstvenih interpretacij resničnosti,” dodaja.

Rak

Prisrčni, občutljivi in neverjetno čustveni raki bi bili prvi, ki bi se razburili, če bi jim lagali. Ironično je, da prav te iste lastnosti včasih omogočijo njihovo lastno nepoštenost. “Nihče ne zna tako spretno pripovedovati zgodb kot rak,” pravi astrologinja Lauren Ash. “Njihova materinska intuicija lahko postane orožje v prijateljski besedni vojni.” Ko so z resnico stisnjeni v kot, se bodo raki pogosto izogibali priznanju krivde ali celo napadli, da bi odvrnili pozornost.

Oven

To znamenje predstavlja posameznika, ki na sestanku spontano izkrivlja podatke, da bi zagotovil uspeh svojega projekta. “Ovne tako zelo žene želja po tem, da bi bili prvi in najboljši, da se včasih ležerno poigravajo z dejstvi, da bi ohranili svojo vodilno vlogo,” pravi Rodriguez. “Po naravi niso lažnivci, vendar se včasih odločijo za dejanja pred razmislekom, kar lahko privede do obljub, ki jih ne morejo izpolniti, ali izogibanja neprijetni resnici,” dodaja.

Lev

Ni skrivnost, da se levi radi razkazujejo, in prav zaradi tega smisla za dramatičnost imajo prednost pri svojih sposobnostih pripovedovanja zgodb. “Včasih lahko zgodbo naredijo bolj razburljivo, kot je v resnici, samo da se vsi osredotočijo nanje,” ugotavlja Rodriguez. Vendar pa levov namen v resnici ni zavajati ljudi. “Namesto tega se preprosto radi igrajo z idejami in perspektivami, kjer so meje med resnico in fikcijo zabrisane,” pojasnjuje Rodriguez.

Škorpijon

Škorpijoni so zadržani in skrivnostni, zato svoje karte skrivajo. Ash pravi, da zlahka vedo, kako “ljudem povedati točno tisto, kar želijo slišati”. Po mnenju Rodriguez je to v večini povezano z njihovo potrebo po varnosti in nadzoru. “Ko se škorpijoni odločijo zamolčati informacije, to storijo s preračunano natančnostjo, zaradi katere je njihova skrivnost skoraj neopazna,” je prepričana. To je še posebej izrazito pri ljudeh, ki so jim blizu, saj so zanje pripravljeni storiti vse. Če jih bo laž zaščitila, jo bodo spretno izrekli.

Dvojčka

Dvojček je najbolj dvoličen od vseh. Ker jim vlada komunikativni in intelektualni Merkur, so dvojčki “obdarjeni z darom govora”, pravi Ash, kar pomeni, da so izjemni govorci. “Svojo besedo znajo prilagoditi vsem okoliščinam ali, če situacija to zahteva, celo igrati vlogo hudičevega odvetnika,” pojasnjuje. Kljub tej veščini pa ni vedno njihov namen zavajati. “Njihova radovednost in strast do pripovedovanja zgodb omogočata, da brez težav predstavijo več vidikov zgodbe, tako da se sogovorniki včasih sprašujejo, katera različica je najbolj točna,” dodaja Rodriguez.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!