Bella Hadid na dogodku osupljala v čudoviti rdeči obleki

Magazin 09. Apr 202313:45
Bella Hadid
Profimedia

Manekenka Bella Hadid je še enkrat pokazala, da ima odličen modni okus in da si upa biti pri barvah tudi zelo drzna.

Bella Hadid je bila znova prava kameleonka na rdeči preprogi. Na večernem dogodku v Las Vegasu je presenetila s svojim živahnim in izvirnim slogom, ki je bil sicer navdihnjen z vintage stilom. Za ta dogodek je zvezdnica nosila ognjeno rdečo obleko s spuščenim pasom, ki je imela asimetrične zvonaste rokave in srebrno kvadratno sponko za pas.

Obleko je kombinirala s črnimi sandalami, ki so bili zavezani okoli gležnjev, kar je še poudarilo njeno eleganco in vpadljivost.

Bella Hadid
Profimedia

Bella Hadid se je septembra 2021 pridružila blagovni znamki brezalkoholnih pijač in od takrat javno govori o svoji odločitvi, da želi zmanjšati uživanje alkohola. V intervjuju je takrat dejala: “Ne pijem toliko, kot sem nekoč.” Dodala je še: “Lahko spiješ kozarec viskija in se počutiš bolje 20 minut ali pa vsak dan piješ brezalkoholne pijače in se počutiš bolje vse življenje.”

Nedavno je podjetnica govorila za BAZAAR.com o svoji rutini zdravega življenjskega sloga. Njen nasvet za vse, ki želijo zmanjšati uživanje alkohola ali jesti bolj zdravo, je, da se vsak dan posebej odločijo za zdrave izbire.

Bella Hadid
Profimedia

“Pomembno je, da se ne omejujete s postavljanjem omejitev,” je dejala. “Ko sem pred nekaj meseci prenehala piti, sem poskušala videti, koliko časa lahko zdržim brez alkohola. Postavila sem si cilj od šest mesecev do enega leta. Nato sem ugotovila, da se vsako jutro preprosto zbudim in živim iz trenutka v trenutek.”

Bella nikoli ni skrivala, da se bori s tesnobo ter anksioznostjo in da ji alkohol pri tem ne pomaga, zato je želela nekaj spremeniti v svojem življenju, da bi bil njen življenjski slog bolj zdrav.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.