Bergant v Odmevih ganil Mišo Molk: “Nikoli ne boš hodila sama” (VIDEO)

Magazin 12. Maj 202311:21 20 komentarjev

Voditelj Odmevov Igor E. Bergant se je v včerajšnji oddaji na poseben način poslovil od legendarne televizijske voditeljice Miše Molk, ki se po več desetletjih zaradi ultimata vodstva poslavlja od RTV Slovenija.

V zadnjih mesecih so bila vedno pogostejša ugibanja, ali legendarna televizijska voditeljica Miša Molk odhaja v pokoj. Na naš klic in sporočilo se ni odzvala, se je pa med komentarji pod objavo na Facebooku zahvalila vsem za lepe besede in ob tem pojasnila, da jo je 5. aprila doletel ultimat: “Miša Molk sprejme vodenje rubrike Prestiž ali sprožimo postopek izredne odpovedi.”

Ko smo se z vprašanji o tem, ali drži, da so Miši Molk ponudili vodenje rubrike znotraj oddaje, kakšen je bil njen odgovor na ponudbo ter ali res odhaja v pokoj in ali se je za to odločila sama, obrnili na RTV Slovenija, smo dobili le odgovor: “Zadeve ne komentiramo.”

V včerajšnjih Odmevih je Mišo Molk gostil Igor E. Bergant, ki jo je napovedal kot “prvo damo slovenske televizije in prvo damo slovenske Evrovizije”. Komentirala je nastop skupine Joker Out v drugem polfinalnem večeru – “energičen in brez napak” –, ki jo je popeljal v sobotni finale.

V pogovoru se je Miša Molk spomnila tudi na čas, ko so se na Evrovizijo uvrstile Sestre, in dejala, da so takrat zaradi tega imeli veliko težav tudi v lastni RTV hiši.

Po koncu nekajminutnega pogovora o Joker Out, Evroviziji in tem, ali si slovenski izvajalci danes upajo premalo, si je Igor E. Bergant vzel tudi čas, da je na poseben način Mišo pospremil na njeno nadaljnjo pot. “Liverpool je seveda mesto Beatlov, /…/ najbolj pa ga je zaznamovala pesem skupine Gerry and the Pacemakers, himna nogometnega kluba Liverpool You’ll Never Walk Alone. To sem rekel, ker bi ti rad povedal, da kadarkoli boš kamorkoli šla – you’ll never walk alone, nikoli ne boš hodila sama. In se boš kot liverpoolski rdeči tudi vedno vrnila,” je čustveno zaključil.

Prvi dami televizije, kot ji mnogi rečejo, so ob tem v oči stopile solze, Bergantu pa je rekla: “Prisrčna hvala za ta srčni zaključek.”

Pesem You’ll Never Walk Alone je bila napisana leta 1945 za ameriški muzikal Carousel, nogometna himna pa je postala pred 60 leti v izvedbi Gerry and the Pacemakers. Kasneje je svojo verzijo posnel tudi Elvis Presley.

“Hodite naprej, hodite naprej z upanjem v srcu in nikoli ne boste hodili sami,” je Odmeve zaključil Igor E. Bergant.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje