Bila je velika ljubezen Brada Pitta, a ga je pustila pred poroko

Magazin 23. Dec 202117:15 0 komentarjev
Brad Pitt
Profimedia

Pred kratkim je tudi pojasnila, zakaj se je odločila za ta korak. Gre za igralko Gwyneth Paltrow.

Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt je pred kratkim dopolnil 58 let, ob tej priložnosti pa so se tuji mediji spomnili njegovih igralskih dosežkov in dejstev iz zasebnega življenja.

Čeprav sta z Angelino Jolie svoje čase veljala za najznamenitejši hollywoodski par, ki je pritegnil pozornost povsod, kjer se je pojavil, je bil igralec v 90. letih v zvezi z igralko, za katero številni trdijo, da je bila njegova največja ljubezen.

Leta 1994 se je zaljubil v svojo kolegico, igralko Gwyneth Paltrow. Spoznala sta se na snemanju filma Sedem. Še pred koncem snemanja sta bila že zelo zaljubljena, javnost pa je njuno zvezo sprejela z veliko naklonjenostjo.

Leta 1996 sta sporočila, da sta se zaročila, tako da je Hollywood nestrpno čakal na njuno sanjsko poroko. Sledil pa je presenetljiv obrat, ki ga ni nihče pričakoval. Teden pred predvideno poroko sta Brad in Gwyneth sporočila, da bosta poroko preložila, pri tem pa nista navedla razloga za to odločitev. Dodala sta le, da ju še vedno povezuje močna ljubezen.

Brad Pitt in Gwyneth Paltrow
Profimedia

A deset mesecev pozneje je bilo vsega konec – razšla sta se po tem, ko sta obiskala Pariz. Vzroka nista takoj razkrila, to je Gwyneth naredila šele pozneje. Dejala je, da se za poroko z Bradom ni odločila, ker je mislila, da je premlada za tako pomemben življenjski korak.

”Bila sem otrok, imela sem samo 22 let, ko sva se spoznala. Šele ko sem dopolnila 40 let, sem ugotovila, kako mlada in neumna sem bila takrat. Nisem bila pripravljena, on je bil preprosto predober zame v tistem trenutku,” je izjavila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!