Bill Gates bo prvič dedek, noseča je njegova prvorojenka

Magazin 26. Nov 202208:30
Jennifer Gates
Profimedia

Ameriški milijarder in soustanovitelj računalniškega velikana Microsoft Bill Gates se bo kmalu preizkusil v novi vlogi - postal bo dedek.

Noseča je namreč njegova najstarejša hči Jennifer. 26-letnica je veselo novico skupaj z možem Nayelom Nassarjem – odraščal je v Čikagu, njegova starša pa prihajata iz Kuvajta – razkrila na zahvalni dan.

Na Instagramu je Jennifer objavila dve fotografiji , v ospredju katerih je njen nosečniški trebuh. Zakonca, ki sta poročena eno leto, sta pripisala, da sta hvaležna zaradi prihoda prvega otroka. 

Pod objavo so se vsule čestitke. Jenniferina mama, Melinda French Gates, je zapisala: “Ne bi mogla biti bolj navdušena, da bom spoznala otroka in videla, kako bosta postala starša.” Modna oblikovalka Vera Wang se je pridružila čestitkam: “Vau. Čestitke čudovitemu paru in vaši novi pridobitvi!” Manekenka Karlie Kloss je objavila množico emotikonov s srčki v očeh. 

Zakonca, oba navdušenca nad konjeništvom – Nasser je šolani jahač, tekmoval je na olimpijskih igrah v Tokiu -, sta si poročne zaobljube izmenjala pred dobrim letom na romantičnem obredu v okrožju Westchester v New Yorku. 

“Poroka je bila čarobno praznovanje najine ljubezni, a biti poročen je še boljše. Hvaležna sva, da lahko danes podoživiva te spomine,” je oktobra ob praznovanju prve obletnice poroke pod videom, objavljenim na Instagramu, zapisala Jennifer.

Bill Gates
Profimedia

Bill Gates in Melinda French Gates imata poleg Jennifer še 23-letnega sina Roryja in 20-letno hčerko Phoebe. Zakonca sta se ločila avgusta 2021 po 27 letih zakona.

“Ko otroci zapustijo hišo, je vsak zakon na novi preizkušnji. Moja preizkušnja je bila imenovana ločitev. Z mojega vidika je bil to odličen zakon, ne bi ga spreminjal, niti se ne bi raje poročil s kom drugim,” je ob ločitvi povedal mogotec.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.