Bill Murray: Zaradi njegovega obnašanja prekinili snemanje

Magazin 25. Apr 202214:45 0 komentarjev
Bill Murray
Profimedia

Hollywoodski veteran Bill Murray naj bi se na snemanju prihajajočega filma Being Mortal, režijskega prvenca komika Aziza Ansarija, neprimerno obnašal, in to tako zelo, da so prekinili snemanje.

71-letni dobitnik zlatega globusa je bil prejšnji teden predmet pritožbe, zaradi katere se je produkcijsko podjetje Searchlight odločilo za ustavitev snemanja filma, so poročali cehovski mediji. Ni znano, ali se bo Murray vrnil k projektu, tudi druge podrobnosti še niso pricurljale v javnost.

39-letni Ansari, ki s pritožbo bojda ni povezan, že od sredine marca ustvarja svoj režijski prvenec, za katerega je napisal tudi scenarij in v katerem poleg njega igra še njegov bližnji sodelavec in prijatelj Seth Rogen.

Aziz Ansari, Seth Rogen
Profimedia

Omenjeni film temelji na knjigi spominov Being Mortal: Medicine and What Matters in the End avtorja Atula Gawandeja, ki se loteva tematike hospica in oskrbe ob koncu življenja.

Bill Murray je sicer že pred časom povedal, da se zaveda, da se ga v Hollywoodu drži sloves težavnega sodelavca, a dodal, da ga to ne moti preveč in da je prepričan, da krivda ni na njegovi strani.

Igralčeva nekdanja žena Jennifer Butler je po ločitvi leta 2008 spregovorila o nasilju za štirimi zidovi v času njenega zakona z njim, Murrayeva soigralka iz Charliejevih angelčkov, Lucy Liu, pa je lani, skoraj dva desetletja po snemanju omenjene akcijske komedije, spregovorila o njegovem žaljivem obnašanju, zaradi katerega se mu je sama sicer postavila po robu in ni ji bilo žal.

Charliejevi angelčki
Profimedia

Tudi Ansari je bil pred nekaj leti obtožen neprimernega obnašanja, in sicer spolnega nadlegovanja na zmenku.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!