Blake Lively in Ryan Reynolds bosta četrtič zibala

Magazin 16. Sep 202212:50 0 komentarjev
Blake Lively
Profimedia

Eden najbolj priljubljenih igralskih parov Blake Lively in Ryan Reynolds bo kmalu spet zibal. Na poti je četrti dojenček.

35-letna zvezdnica serije Opravljivka (Gossip Girl) se je v četrtek pojavila na letnem zasedanju žensk Forbes Power v New Yorku. Vse zbrane je presenetila z nosečniškim trebuščkom, ki ga je igralka poudarila s kratko obleko. Predstavnik zakoncev zadeve še ni komentiral.

Blake Lively
Profimedia

Igralca sta v zvezi od leta 2010, ko sta se spoznala in skupaj zaigrala v filmu Green Lantern. Poročila sta se leta 2012, imata pa tri hčerke – sedemletno James, petletno Inez in dveletno Betty.

Decembra je 45-letni zvezdnik filma Deadpool spregovoril o pomenu preživljanja časa s svojimi otroki – opozoril je, da je bil to glavni dejavnik pri odločitvi, da si vzame odmor od igralstva. “Najpomembnejše zame je, da ne želim zamuditi časa s svojimi otroki.”

Reynolds je pozneje dejal, da preprosto želi živeti življenje kot vsak normalen človek. “Želim, da imajo moji otroci normalen urnik. Dolga leta, ko je Blake snemala film, sam nisem posnel filma in sem bil s hčerkami, in obratno. Tako sva naredila nekakšen kompromis. Nikoli nisva zares delala istočasno.”

Reynolds je pojasnil, da je njegov življenjski slog postal poseben izziv zdaj, ko so otroci starejši. “Zdaj ko sta v šoli, imata običajen urnik. Mislim, da je to zelo pomembno za njun razvoj in resnično uživam v tem, da sem prisoten očka. Rad ju peljem zjutraj v šolo, rad ju pobiram tam.” Pri vseh starševskih obveznostih pa ne pozabi niti nase: “Všeč mi je, da imam vmes nekaj ur, da se ukvarjam s stvarmi, ki mi veliko pomenijo.”

Igralca sta v več intervjujih v preteklosti povedala, da želita imeti veliko družino, saj tudi sama prihajata iz takšnih. “Rada bi imela veliko družino. Veliko ljudi pravi, da je to noro, a to bomo vedeli šele, ko bomo tam, veste? Mislim, da bomo precej srečni,” je leta 2013 povedal igralec.

Blake Lively
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!