Blake Lively in Ryan Reynolds: Lepi par očaral New York

Magazin 03. Mar 202215:15
Blake Lively, Ryan Reynolds
Foto: Profimedia

Na newyorški premieri prihajajočega Netflixovega filma The Adam Project, v katerem glavno vlogo igra Ryan Reynolds, je 45-letni igralec žarel v družbi svoje žene Blake Lively.

34-letna Lively je tokrat izbrala barvito obleko v pastelnih tonih z volančkastim robom, v hladnem večernem vremenu pa je videzu dodala sproščeno piko na i v obliki jopiča iz džinsa, rožnate torbice in sandal, okrašenih z dragulji.

Blake Lively
Profimedia

Starša treh hčera sta še enkrat dokazala, da sta eden najprivlačnejših hollywoodskih parov, ki se odlično znajde na rdečih preprogah tudi po daljšem pandemijskem odmoru.

Ryan Reynolds, Blake Lively
Profimedia

V zadnjih tednih je Blake s svojimi modnimi izbirami navdušila že na newyorškem tednu mode, ko je prišla podpret svojega prijatelja, modnega oblikovalca Michaela Korsa, predtem pa na broadwayski premieri muzikala s Hughom Jackmanom The Music Man.

Reynolds je v uvodu omenjeni znanstvenofantastični film v režiji Shawna Levyja, v katerem igrajo še Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener in Zoe Saldana, tudi produciral. Na Netflix prihaja 11. marca.

Komentari

Vaš komentar