Brad Pitt prodal posest, na kateri je živel z Angelino Jolie

Magazin 05. Apr 202309:15
Brad Pitt
Profimedia

Hollywoodski zvezdnik je že v začetku leta začel prodajati posest, na kateri je živel skupaj z bivšo soprogo Angelino Jolie in njunimi šestimi otroki.

Igralec Brad Pitt se je odločil za prodajo velike posesti v Los Angelesu, zdaj pa je kupec zanjo odštel kar 40 milijonov dolarjev. Gre za hišo in pripadajočo parcelo, kjer je živel s svojo družino, je poročal portal Entertainment Tonight. Posest se nahaja v četrti Los Feliz, obsega pa skoraj 4.000 kvadratnih metrov. Zasebnost pred radovednimi pogledi lastnikom zagotavlja gosta naravna ograja, saj je posest obdana z živo mejo in drevesi.

posest Brada Pitta
Profimedia

Brad Pitt je hišo kupil leta 1994 od prejšnje lastnice, Cassandre Peterson. Takrat je zanjo odštel 1,7 milijona dolarjev, nato pa je kupil še sosednje parcele. Vse skupaj je združil v eno veliko posest. Ker sta takrat z Angelino Jolie povečala družino, sta na posesti postavila še bazen, igrišče za tenis, plesno dvorano, kino, garažo za motorje in kamnito hiško. Njihov dom je postal prava oaza, sredi katere sta nekdanja zakonca vzgajala svoje otroke, sinove Maddoxa, Paxa, hčeri Zaharo in Shiloh ter dvojčka, sina Kkoxa in hčerko Vivienne.

Hollywoodski par, ki se je marsikomu zdel naravnost sanjski, se je razšel leta 2016, Brad pa je šele lani sklenil, da bo prodal nekoč skupni dom. V tujih medijih so se pojavila ugibanja, da je vzrok prodaje preprosto ta, da je hotel iti naprej. Do prodaje posesti je prišlo prav v trenutku njegove zveze z Ines de Ramon, 30-letno prodajalko nakita. Odkar sta skupaj prišla na koncert Bona Voxa, so govorice o tem, da sta pravzaprav par, čedalje glasnejše. V njeni družbi je praznoval svoj rojstni dan, skupaj sta pričakala novo leto. Nekateri viri celo poročajo, da je Brad posest prodal zato, ker bi se rad z novim dekletom preselil v drugi, skupni dom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.