Brooke Shields spet nastopa v oglasih za kavbojke in videti je fenomenalno

Magazin 12. Feb 202210:15 0 komentarjev
Brooke Shields, Jordache
Profimedia

Več kot 40 let po kampanji za znamko Calvin Klein, ki je s sloganom "nič ne more priti med mene in moje calvinke" dvignila precej prahu, zdaj 56-letna igralka Brooke Shields spet nastopa v oglasih za kavbojke, tokrat znamke Jordache.

V pogovoru za revijo People je Brooke Shields povedala, zakaj ji kampanja veliko pomeni.

“To zdaj bolj cenim. Takšna čast je biti star toliko, kot sem jaz, in imeti prostor, da se predstaviš. Zdaj bolj čutim razsežnost vsega. S starostjo pride tudi znanje, in to se mi zdi manj kot služba in bolj kot privilegij.”

Kot je povedala manekenka in igralka, ki je v uvodu omenjenih oglasih za kavbojke Calvin Klein pozirala pri rosnih 15, je poudarila, da je za aktualno kampanjo Jordache vztrajala pri zmerni obdelavi fotografij, pomembno ji je bilo, da so podobe – posnela jih je priznana umetnica Cass Bird – avtentične.

“Pomembno je, da vidite, da je to moje 56-letno telo, in da se uprem retuširanju. Vedno sem se zavzemala za iskrenost in tudi tokrat je tako.”

V kampanji, ki jo je stilirala Deborah Watson, dolgonoga Brooke (visoka je 183 cm) nosi več različnih modelov kavbojk: od oprijetih do širokih in ravno krojenih.

Brooke Shields, Jordache
Profimedia

Pri Jordache so povedali, da so nad sodelovanjem z Brooke navdušeni, saj v svetu mode uživa ikonični status. “Gledali smo jo, kako je iz mladega dekleta odrasla v izjemno žensko, mamo in podjetnico – vseskozi pa je ostala zvesta sebi in je navdih ženskam vsepovsod.”

Igralka pa pravi, da se ji je sodelovanje z znamko, ki jo tudi sicer rada nosi, zdelo nekako “organsko”, saj se tako kot ona – tudi prek svoje novoustanovljene platforme Beginning is Now – zavzemajo za širjenje sporočila o sprejemanju procesa staranja in svojih teles, kakršna so.

Brooke Shields
Profimedia

Tudi zato ni imela težav s tem, da je odvrgla majico in se fotografirala “zgoraj brez” – zavedala se je, da bo Cass Bird to znala izvesti z občutkom. “Pomembno je, da se še pri tej starosti zavedamo svoje seksualnosti,” je prepričana.

Seveda pa se je na fotografiranje pripravljala tudi s trdim delom v telovadnici, da se je pred objektivom počutila kar najbolje.

Shields, rojena leta 1965, je bila že v otroštvu uspešen model, konec 70. in v začetku 80. pa se je uveljavila tudi kot igralka – občinstvo po svetu je očarala v Plavi laguni (1980).

Brooke Shields, Plava laguna
Profimedia

Kariero je prekinila v času študija na uglednem Princetonu, v 90. pa se je postopoma vrnila v zabavno industrijo. Za naslovno vlogo v humoristični nanizanki Nenadoma Susan (Suddenly Susan) (1996-2000) je dobila dve nominaciji za zlati globus, igrala je tudi v seriji Ženska džungla (Lipstick Jungle) (2008-2009).

V zadnjih letih je nastopala v seriji Zločin in kazen: Enota za posebne primere in posojala glas Beverly Goodman v animirani nanizanki Adult Swim.

Od leta 2001 je poročena s scenaristom Chrisom Henchyjem, s katerim imata dve hčeri (po rojstvu prve je Shields leta 2005 javno spregovorila o svojem boju s poporodno depresijo).

V 90. je bila dve leti poročena s teniškim zvezdnikom Andrejem Aggasijem, še prej pa so jo povezovali s kraljem popa Michaelom Jacksonom.

Brooke Shields, Michael Jackson
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!