Brooklyn Beckham zaradi svojega slavnega priimka čuti pritisk

Magazin 27. Jun 202214:00 0 komentarjev
Brooklyn Beckham, Nicole Peltz Beckham
Profimedia

Nova zvezda na naslovnici revije Tatler, Nicola Peltz Beckham, iskreno o kariernih težavah, ki sta jih imela ona in njen novi mož.

Brooklyn je najprej upal, da bo postal profesionalni nogometaš, kot je njegov oče David Beckham, a ga je mladinska ekipa londonskega kluba Arsenal “odpustila”, še preden je dopolnil 16 let. Brooklyn, prvorojeni otrok Victorie Beckham, se je ukvarjal tudi z modno fotografijo in manekenstvom, preden se je pred kratkim pojavil na televiziji, da bi pokazal svoje kuharske sposobnosti. Toda Brooklynova žena pravi, da je čutil velik pritisk, da bi ugajal ljudem, kar zadeva kariero, in to mu ni bilo všeč.

Med pandemijo je začel ustvarjati oddajo Cookin’ with Brooklyn, v kateri prikazuje svoje dogodivščine v kuhinji. Nicola verjame, da je to tisto, kar ga resnično veseli. “Lahko rečem, da je Brooklyn, ko je v kuhinji, v nebesih. Od začetka pandemije je skoraj vse, o čemer želi govoriti, kuhanje, zato sem ga nekega dne med delom začela snemati ter mu dejala: To je tisto, kar imaš rad.”

Razkrila je tudi, da ima njen novi mož z njenim očetom zelo tesno povezavo. “V svoji oddaji se spušča v razburljive stvari in res je sladko, ko vidim, da kliče mojega očeta in ga sprašuje po mnenju. Resnično sem vesela, da se želi učiti od mojega očeta.”

V intervjuju je med drugim razkrila tudi, da se je v svoji karieri morala soočiti tako z vzponi kot padci. Potem ko se je zaljubila v študij dramske igre v šoli, je svojim staršem povedala, da želi igrati. In starši so ji rekli: “Podprli te bomo, če ne boš dovolila, da te zavrnitev vznemiri.”

Po tem je Nicola dobila svojo prvo vlogo v Blackbirdu, off-broadwayski predstavi o ponovnem srečanju med žensko in moškim srednjih let, ki jo je spolno napadel 15 let prej, ko je bila stara 12.” Od takrat je igrala v Transformers: Age of Extinction leta 2014 in grozljivki Bates Motel.

Čeprav še vedno ljubi svojo igralsko kariero, pravi, da je zavrnitev stalna. “Milijon in enkrat sem že slišala ne. V mladosti sem do neuspeha vzpostavila tak obrambni odnos, da sem že skoraj postala robot – vedno ko sem zaslišala besedo ne, sem si rekla: V redu, grem naprej! Zdi se mi, da bo tisto, kar ti je namenjeno, tako ali tako prišlo na pot.”

Nicola trenutno ustvarja Lolo James, prihajajočo dramo, ki jo je napisala, režirala in v njen tudi igra.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!