Caitlyn Jenner oznanila rojstvo svojega 20. vnuka

Magazin 24. Mar 202208:00 0 komentarjev
Caitlyn Jenner
Profimedia

Nekdanja olimpijka in resničnostna zvezdnica Caitlyn Jenner, nekoč znana kot Bruce Jenner, je pri 72 dobila svojega 20. vnuka.

Že tretjič je namreč očka postal njen najstarejši sin Burt Jenner, čigar žena Valerie Pitalo je minuli konec tedna rodila deklico Goldie Brooklyn.

Valerie je kmalu po porodu na Instagramu delila veselo novico in jo opremila s prikupnimi fotografijami svojih in Burtovih sinov, petletnega Bodhija Burtona in triletnega Williama Behra, ki kot ponosna velika brata pestujeta novorojeno sestrico.

Caitlyn je na istem družbenem omrežju delila enega od omenjenih posnetkov in pripisala, da ima zdaj že 20 vnukov – mednje namreč šteje tudi skupno devet otrok pastork Kourtney, Kim in Khloe Kardashian, hčera svoje nekdanje žene Kris Jenner.

Upokojeni olimpijki, nosilki zlate medalje v deseteroboju, sta se 43-letni Burt in 41-letna Cassandra Marioni rodila v zakonu s prvo ženo Chrystie Crownover.

V drugem zakonu z Lindo Thompson sta se Jenner rodila sinova Brandon (40) in Brody (38), s tretjo ženo Kris pa ima hčerki Kendall (26) in Kylie (24), slavni vplivnici.

Brody in Kendall sta edina od Caitlyninih šestih otrok, ki (še) nimata svojih potomcev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!