Ste rojeni na te datume? Čakajo vas velike spremembe

Magazin 18. Maj 202405:09 0 komentarjev
Ženska zre v daljavo
Foto: PROFIMEDIA

Jupiter v dvojčkih bo imel največji vpliv na ljudi, rojene v teh obdobjih in teh letih.

Jupiter, planet obilja, blaginje in sreče, se pripravlja na novo popotovanje. Po dvanajstih letih bo 26. maja vstopil v razigrano znamenje dvojčka, kjer bo ostal več kot eno leto, do 9. junija 2025.

To obdobje bo najprej izjemno uspešno, predvsem v naslednjem mesecu, nato pa se bo izkazalo, da le ne bo tako pozitivno, kot se je zdelo na prvi pogled, piše N1 Zagreb.

Sprva bo to obdobje, ki bo zaznamovano z izjemnimi priložnostmi. Te bodo omogočale, da razširimo svoje meje in dosežemo nove višave. A kot vsaka zvezdna pot bo tudi ta imela svoje ovire. Jupiter v dvojčkih namreč prinaša mešanico energije – obdobja izjemnega potenciala, ko se bodo stvari razcvetele, se bodo izmenjevala s časi intenzivne napetosti, ki bodo zahtevali našo vztrajnost in pogum.

Jupiter bo tako nevihten, ker bo večino svojega bivanja v dvojčkih v kvadratu s Saturnom, kar bo od avgusta 2024 ustvarilo nekaj resnih izzivov pri uresničevanju naših načrtov. Ravno v teh trenutkih se bomo morali najbolj potruditi, da bomo uresničili tisto, kar smo začeli v ugodnejših časih, med januarjem in julijem.

Največji vpliv ima na ljudi, rojene v teh obdobjih in v teh letih

Ta vpliv bodo najmočneje čutili tisti, ki so rojeni v času prejšnjih Jupitrovih prehodov skozi dvojčka, torej tisti, ki so rojeni od 22. julija 1988 do 30. julija 1989, od junija 2000 do 12. julija 2001 in rojeni med 12. junijem 2012 in 25. julijem 2013.

Vsi, ki ste rojeni v teh obdobjih, pa tudi tisti, ki boste leta 2024 dopolnili 12, 24, 36, 48, 60, 72 in 84 let, boste najbolj občutili vpliv tega tranzita.

Vstopate v zelo specifično obdobje, ki daje priložnost za zastavljanje novih ciljev na kariernem in poklicnem področju ter vzpenjanje po družbeni lestvici. Če vaša kariera ni prioriteta, lahko ponovno razmislite o svojih željah, spremenite prednost življenjskih vrednot ali ključnih pogledov na svet.

Spremembe, ki vas čakajo v naslednjih 12 letih, bodo ključno oblikovale vašo življenjsko pot. Zato je to obdobje izjemno pomembno – ponuja vam priložnost, da postavite trdne temelje za prihodnji uspeh.

Prav tako se lahko ljudem, rojenim v teh obdobjih, v naslednjem letu zgodi naslednje:

  • poroka
  • povečanje družine
  • prihod vnukov
  • začetek novega koraka v izobraževanju
  • začetek novega projekta
  • nakup nove nepremičnine ali selitev
  • menjava službe ali iskanje prve zaposlitve
  • pomemben materialni napredek, tako velik, da bo vplival na njihovo avtoriteto in položaj v družbi, še piše Blic.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!