Celine Dion po odpovedi turneje tako razveselila oboževalce

Magazin 14. Feb. 202210:52
Delite:
Celine Dion
Foto: Profimedia

Čeprav trpi močne bolečine, zaradi katerih je morala odpovedati svoje nastope, je za svoje oboževalce pripravila prijetno presenečenje.

Kanadska pevka Celine Dion se v zadnjem času ne pojavlja v javnosti, saj jo ponovno pestijo zdravstvene težave. Januarja je namreč zaradi dolgotrajnih in bolečih krčev v mišicah odpovedala turnejo Courage po Severni Ameriki. Vseeno pa se je Celine hotela oddolžiti razočaranim oboževalcem, zato je zanje pripravila lepo presenečenje.

Svoj hit z naslovom It’s All Coming Back to Me Now ji je uspelo uvrstiti na Spotifyjev seznam pesmi, njena ekipa pa je ob tem na Twitterju zapisala: “Hit, ki je presegel generacije … Več kot 25 let It’s All Coming Back to Me Now in čedalje več! Hvala vsem za kreativne videe in za to, da ste tej pesmi dali toliko ljubezni.”

Poleg tega je pred valentinovim naredila seznam svojih najlepših ljubezenskih pesmi, med katerimi najdemo klasične uspešnice, kot sta My Heart Will Go On in Seduce Me.

Celine je že v preteklosti zaradi pandemije morala odpovedati svoje nastope, zdaj pa je dejala, da je upala, da se bo lahko vrnila na oder, vendar je dojela, da mora biti potrpežljiva. Okrevanje zahteva svoj čas, oboževalci pa upajo, da jo bodo lahko spet kmalu videli v živo.

Komentari

Vaš komentar