Chanel napovedal najbolj romantično pričesko za letošnje praznike

Magazin 14. Dec 202117:45 0 komentarjev
Chanel
Profimedia

Naj bo vaša pričeska v praznični sezoni videti dobro in tako šik, kot je pričeska deklet na Chanelovi modni reviji.

Da, črna črtala za oči zares izstopajo, pa vendar, ali ste opazili pentlje za lase, ki so jih nosile manekenke na modni reviji Chanel Metiers d’Art 2021 v Parizu?

Chanel
Profimedia

Pentlje so tako šik in elegantne, da trenda skorajda ne smete zgrešiti.

Črni trakovi so bili z dovoljenjem frizerja Damiena Boissinota in njegove ekipe pritrjeni na lase manekenk. Celoten videz pričara podobe lepih in negovanih las, trakova petlje v klasičnem francoskem slogu lepo padeta ob obrazu, lasje pa ostanejo rahlo razpršeni in nežno valoviti.

Chanel
Profimedia

Modna revija nas je tokrat očarala s celotnim izborom, morda pa je piko na i naredil ravno ta ekstravagantni kos, ki na prvi pogled ni videti nič posebnega, pa vendar obogati in nadgradi celoten stajling in je videti kot češnja na tortici. Pomislite na pričesko, ki ne potrebuje vzdrževanja, pa je vseeno videti čudovito, z elegantnim in enostavnim zasukom. To v vsakdanjem življenju potrebujemo vsi, zato se nam gotovo ni treba braniti tako ljubkega detajla, kot so pentlje.

Chanel
Profimedia

Kot nalašč za večerne romantične večerje ali dogodke, še zlasti v prazničnem času, je pentlja odlična zvijača, da ustvarite vtis, da ste si za svojo pričesko resnično vzeli veliko časa, čeprav ste morda potrebovali le nekaj sekund.

Chanel
Profimedia

Pentlja za lase je že dolgo glavna sestavina Chanelovih modnih pist. Motiv, ki ga je prvotno navdihnila Gabrielle ”Coco” Chanel, ki si je pentljo pogosto spela na lase, je zdaj že tako razširjen, da je pravzaprav postal ikoničen predmet skoraj vseh modnih revij. Od visokega čopa, ki ga je nosila Claudia Schiffer na modni reviji jesen-zima 1995, do čudovite belo črne pentlje, ki je krasila lase Penelope Cruz na modni reviji jesen-zima 2019.

Chanel

Chanel
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!