Chris Rock bo postal prva oseba, ki bo nastopila v živo na Netflixu

Magazin 15. Nov 202209:00
Chris Rock
Profimedia

Chris Rock bo v velikem slogu in obsegu nastopil v živo.

V četrtek je Netflix objavil, da bo 57-letni komik postal prvi izvajalec, ki bo nastopil v živo na platformi za pretakanje. Posebna komedija, ki še ni dobila naslova, bo v skladu s sporočilom za javnost predvajana po vsem svetu v začetku leta 2023, nadaljnje podrobnosti pa bodo objavljene pozneje. “Chris Rock je eden najbolj ikoničnih in najpomembnejših komičnih glasov naše generacije,” je v izjavi dejal Robbie Praw, Netflixov podpredsednik za formate stand-up in komedije. “Navdušeni smo, da bo ves svet lahko v živo doživel komični dogodek Chrisa Rocka in postal del zgodovine Netflixa. To bo nepozaben trenutek in zelo smo počaščeni, da Chris nosi to baklo.”

Pred tem je z Netflixom sodeloval za njegov posebni stand-up film Chris Rock: Tamborine leta 2018. Prihajajoča posebna oddaja bo temeljila na Netflixovem prejšnjem delu komedij v živo. Maja je pretočni velikan gostil Netflix Is a Joke: The Festival, na katerem je več kot 330 komikov odigralo 295 predstav na več kot 35 prizoriščih v Los Angelesu. Festival je vključeval tudi prvo stand-up komično predstavo v živo na stadionu Dodger, kot piše v sporočilu za javnost.

Pred kratkim sta Rock in Dave Chappelle presenetljivo nastopila v Blue Note v New Yorku, ko sta krasila oder med nastopom pianista Roberta Glasperja v džez klubu pred prihajajočo skupno turnejo komikov. Par pa je nastopil tudi na skupni turneji po Združenem kraljestvu, ki je hitro prišla na naslovnice, saj je 49-letni Chappelle omenil trenutek, ko je Will Smith udaril Chrisa Rocka med letošnjo podelitvijo oskarjev. Njegovo dejanje je označil za zelo čudno odločitev, pohvalil je Rockovo pristnost, preden je dejal še, da je 54-letni Smith 30 let dajal vtis popolnega moškega.

Na odru je Rock prav tako spregovoril o tem trenutku, rekoč: “Ali je bolelo? P*** da je. P*** me je udaril zaradi najlepše šale, kar sem jih povedal.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.