Chris Rock pojasnil, zakaj je zahteval, da hčerko Lolo vržejo iz šole

Magazin 19. Mar 202312:00
Chris Rock
Profimedia

Chris Rock si zelo prizadeva, da bi njegovi otroci razumeli posledice svojih dejanj.

58-letni priljubljeni komik Chris Rock se je v svoji oddaji na Netflixu v živo Selective Outrage dotaknil napetega trenutka, ki ga je doživel kot starš, ko se je hči Lola Simone (zdaj jih šteje 20 let) znašla v težavah na srednješolskem izletu na Portugalskem. “Lola in štiri njene prijateljice so se odločile, da jim je dolgčas,” je dejal in pojasnil, da se je skupinica izmuznila in šla popivat.

“Seveda so jih ujeli.”

Starši so se odločili, da se bodo dogodku zoperstavili z odvetnikom, v tem času pa je Rock ugotovil, da dekleta nastale situacije ne jemljejo resno.

“Lola je govorila: ‘Očka, nehaj. Stvar jemlješ preveč resno. V kratkem se bom vrnila v šolo’,” se je spominjal. Takrat se je odločil, da mora njegova hči občutiti posledice svojih dejanj, zato je dekanu njene šole rekel, naj jo iz šole izključi.

“Moj otrok se mora naučiti lekcije takoj, preden bo začela početi še več neprimernosti. In res so jo izključili. Izključili so vse, a najprej so izključili mojega otroka.”

Poudaril je, da je bila za njegovo hčer to zelo dobra lekcija. Po dogodku se je morala potruditi, da se je ponovno postavila na noge, zdaj pa študira kulinarično umetnost v Evropi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar