Chrissy Teigen goji močno željo, da bi še enkrat postala mamica

Magazin 25. Feb 202212:45 0 komentarjev
Chrissy Teigen
Chrissy Teigen/Instagram

Zvezdnica Chrissy Teigen je znana po tem, da svojega zasebnega življenja ne skriva pred svetom, ter deli tudi največja razočaranja in bolečino. Po izgubi sina Jacka, ki ni preživel zapletov v obdobju nosečnosti, je tako Teignova s sledilci delila novico, da bosta z možem, glasbenikom Johnom Legendom, ponovno poskusila z umetno oploditvijo.

Ves svet je sočustvoval s Chrissy Teigen po izgubi tretjega otroka, za katerega so bile usodne krvavitve iz posteljice. Ganljiva zgodba manekenke in njenega partnerja, glasbenika Johna Legenda, je navdihnila številne, da so spregovorili o svoji boleči izgubi, ki še danes velja za tabu.

Chrissy je sicer znana po tem, da deli tako radostne kot tudi žalostne utrinke iz svojega življenja, s tem pa opogumlja številne sledilce in sledilke, da ne občutijo samote v nesreči. Tudi tokrat je delila nekaj intimnosti iz življenja.

Chrissy Teigen, John Legend
Profimedia

Želi si še enkrat postati mamica

Zvezdnica ni nikoli skrivala, da ima tudi težave s plodnostjo. Mamica dveh otrok, Lune Simone (5) in Milesa Theodora (3), je tako brez dlake na jeziku spregovorila o umetni oploditvi, s pomočjo katere sta z možem zaplodila vse otroke do zdaj.

Pred dnevi je tako delila novo fotografijo, na kateri je priznala, da sta se odločila za nov poskus umetne oploditve: ”O tem sem že spregovorila, a želim vam le povedati, da sem povsem zatopljena v nov IVF-cikel, da ohranim kar se da veliko jajčec je mogoče. In upam, da nastane nekaj močnih in zdravih zarodkov,” je v objavi zaupala 36-letna manekenka, le dan potem, ko je na Instagram storyjih delila vrsto fotografij s postopka umetne oploditve.

Sledilce prosila, naj malo potrpijo

Obenem je prosila vse sledilce, naj je ne zasipajo z vprašanji o nosečnosti. ”Lepo prosim vse, da prenehajo spraševati o tem, ali sem noseča. Čeprav vem, da želite le dobro, mi ni prijetno, saj sem trenutno v nasprotnem stanju od nosečnosti,” je zapisala Chrissy in dodala, da bodo prav njeni sledilci med prvimi izvedeli veselo novico.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!