Chrisu Hemsworthu se je na snemanju Thora pridružila hčerka

Magazin 15. Jul 202215:30 0 komentarjev
Chris Hemsworth
Profimedia

Chris Hemsworth je ponosen očka! Na snemanjih Thora je imel prav posebno družbo.

Igralec je objavil dve fotografiji: na prvi je India še dojenček, nastala je pred leti, ko ga je navihanka prvič obiskala na setu in ga videla v vlogi mogočnega Thora, njegovo mogočno kladivo je bilo takrat skoraj toliko veliko kot dojenčica. Druga fotografija pa prikazuje novejšo fotografijo dvojice oče-hči na snemanju filma Thor: Love and Thunder, na kateri zvezdnik objema svojo sedaj že večjo hčer v naročju med odmorom na snemanju. Ljubeče je najstarejšo hčer poimenoval za njegovo najljubšo superjunakinjo.

Chris ima še dva otroka, in sicer 8-letna dvojčka Sasha in Tristana, India zdaj šteje že 10 let. Z njihovo mamo Elso Pataky se je poročil leta 2010. Vsi trije so zaigrali v zadnjem Thorovem filmu, hči igra lik ljubezni, medtem ko eden od njegovih sinov upodablja mladega Thora. “Res je kul. Res so si želeli biti v tem,” je povedal ponosni očka.

Hemsworth je pred tem leta 2017 spregovoril o vzgoji svojih treh otrok, pri čemer je povedal, da ne želi, da bi se njegovi otroci počutili, kot da so privilegirani zaradi očetovega bogastva. “Želim, da zelo cenijo vse. Odraščal sem z zelo malo denarja, a moji starši so bili moji absolutni heroji. So spoštljivi in prijazni ljudje in delovali so navdihujoče in prijazno. Finančno smo v drugačnem položaju, vendar želim zagotoviti, da vedo, da te stvari niso lahke in da se je treba potruditi in ne denar imeti za nekaj samoumevnega. Uspeh je bolj povezan z vrednotami, ki jih imamo, in tem, kakšni ljudje smo, nikakor pa ni povezan z materialnimi predmeti.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!