Courteney Cox je priznala, da je zamočila

Magazin 28. Mar 202317:15
Courteney Cox
Profimedia

V epizodi podkasta Gloss Angeles je 58-letna zvezdnica govorila z voditeljicama Kirbie Johnson in Sarah Tan Christensen o svoji pretekli in prekomerni uporabi injekcij proti staranju in to označila za svoje največje lepotno obžalovanje.

“To je kot učinek domin, ne zavedaš se, kaj počneš, in to počneš še najprej in si sam sebi videti normalno. Pogledaš se v ogledalo in si rečeš: Oh, dobro sem videti. Ne zavedaš se, kako te vidi druga oseba.” Ko je končno ugotovila, da je pretiravala s polnili, se je odločila za odstranitev. “Hvala bogu, da jih je mogoče odstraniti. Močno sem zamočila in zdaj mi je na srečo večino tega uspelo popraviti.”

Courteney Cox je še razkrila, da se je njen splošni pristop do staranja v preteklih letih spremenil. To pa ni prvič, da je spregovorila o tej temi in obžalovanju. Junija 2017 je dejala, da se je prepozno začela zavedati, da je situacijo dejansko poslabšala. Potem ko je šla k več različnim zdravnikom, ki so ji vbrizgali injekcije, je polnila na koncu dala odstraniti, pri čemer je takrat povedala: “Naravna sem, kolikor sem lahko.”

Februarja 2022 pa je igralka za revijo Sunday Times Style povedala: “Bil je čas, ko sem si rekla: Oh, spreminjam se. Videti sem starejša. In leta sem poskušala loviti to mladost. Resnično se nisem zavedala, da sem po uporabi injekcij videti tako čudno.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.