Cristiano Ronaldo in Georgina razkrila hčerino ime

Magazin 09. Maj 202213:52 0 komentarjev
Georgina Rodríguez
Profimedia

Georgina Rodríguez je na Instagramu delila fotografijo novorojenke, ki je na svet prijokala 18. aprila, pod njo pa zapisala tudi njeno ime.

Dojenčici je ime Bella Esmeralda, rodila se je skupaj z bratom dvojčkom, ki je med rojstvom na žalost umrl. Ime je na svojem profilu na Instagramu razkrila izbranka nogometaša Cristiana Ronalda, kjer je delila fotografiji speče hčerkice.

V začetku meseca pa je tudi zvezdnik Manchester Uniteda objavil črno-belo fotografijo, na kateri v naročju drži novorojenko, pod njo pa je zapisal “Večna ljubezen.”

Ob tragični izgubi sina sta bila Ronaldo in Georgina deležna veliko podpore. Številni so jima izrazili globoko sožalje, in ko sta se z malčico vrnila domov, se je Ronaldo vsem zahvalil z naslednjimi besedami: “Gio in naša punčka sta končno skupaj z nami. Vsem se želimo zahvaliti za vse prijazne besede in geste. Vaša podpora je zelo pomembna in vsi smo čutili ljubezen in spoštovanje, ki ju imate do naše družine. Zdaj je čas, da smo hvaležni za življenje, ki smo ga pravkar sprejeli na ta svet.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!