Cristiano Ronaldo sporočil: “Najina punčka je končno doma”

Magazin 22. Apr. 202209:38 > 09:42
Delite:
Christiano Ronaldo, družina
Foto: Instagram/@cristiano

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je sledilcem na družbenem omrežju Instagram sporočil, da sta njegova partnerica Georgina in novorojenka končno doma. Ob družinski fotografiji je zapisal še, da se oboževalcem zahvaljuje za vso podporo, ki so jo družini izkazali ob smrti sina, ki je po porodu umrl.

Za nogometašem Cristianom Ronaldom in njegovo partnerico Georgino Rodríguez je napornih nekaj dni. V ponedeljek sta se paru rodila dvojčka, a je Ronaldo sporočil žalostno novico, da je njegov sin, eden od dvojčkov, po porodu umrl. “To je največja bolečina, ki jo lahko starši občutijo,” je zapisal na Instagramu.

Rodríguez so s hčerko v četrtek odpustili iz porodnišnice. Da je sedemčlanska družina spet zbrana, je nogometaš sporočil z objavo družinske fotografije, na kateri skupaj pozirajo.

“Ljubo doma, kdor ga ima. Gio in najina punčka sta končno doma z nami. Želimo se zahvaliti za vse prijazne besede in dejanja. Vaša podpora je zelo pomembna. Čutili smo ljubezen in spoštovanje, ki ste ga izkazali naši družini. Zdaj je čas, da smo hvaležni za življenje, ki smo ga pozdravili na svet,” je ob fotografiji zapisal Ronaldo.

Komentari

Vaš komentar