Črna eleganca Irine Shayk, primerna za prav vsako priložnost

Magazin 04. Mar 202313:45
Irina Shayk
Profimedia

Manekenka Irina Shayk ima svojo garderobno omaro zares dobro založeno in zdi se, da se v njej najde vse polno imenitnih modnih kosov, ki rešijo še tako težko modno zagato.

Irina Shayk že leta spada med najbolje oblečene slavne dame, ki niso do potankosti urejene le takrat, ko jih vidimo na javnih dogodkih – Irina ulice New Yorka v svojo modno brv spremeni tudi takrat, ko se odpravi na sprehod po mestu ali hiti po opravkih.

V garderobni omari ima manekenka zares odlične modne kose, ki bi jih želele številne v hipu posvojiti, in zdi se, da ima odgovor prav na vse modne zagate in da je prav nobena priložnost ne more presenetiti, da ne bi bila brezhibno urejena.

Irina Shayk
Profimedia

Obožuje črno, ki jo pogosto nosi, predvsem pa se v njeni omari najde veliko črnih oblek, v vseh oblikah, krojih in dolžinah.

Irina Shayk
Profimedia

Seveda ne manjka niti malih črnih oblek. Te rada  obleče tudi takrat, ko se odpravi na sprehod po mestu ali  zgolj hiti po opravkih.

Irina Shayk
Profimedia

Do zdaj smo jo lahko videli v črni obleki, ki je segala malo nad koleni, nosila je takšne, ki so segale vse do tal, pa tudi srednje dolge, ki so delovale zelo klasično in brezčasno.

Irina Shayk
Profimedia
Irina Shayk
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.