Čudovita pričeska Penelope Cruz napoveduje lepotne trende prihodnjega leta

Magazin 23. Dec 202115:15 0 komentarjev
Penelope Cruz
Profimedia

Čuten dolgi paž s pravo mero diskretnosti odigra pravo predstavo 80. let, ki je na Penelope Cruz videti brezčasno.

Penelope Cruz je stara 47 let in je prava čutna dama, ki izžareva klasično in hkrati močno očarljivost, podkrepljeno z eleganco in prav posebno energijo. Težko je verjeti, da je pravzaprav nedaleč od praznovanja abrahama, španska igralka in žena šarmantnega kolega Javierja Bardema, s katerim imata dva otroka, pa je nedavno krasila tudi naslovnico revije Variety, na kateri je videti še bolj čutna kot kdaj prej.

Naslovnica je nastala v skladu s snemanjem španskega dramskega filma Madres paralelas iz leta 2021, ki ga je napisal in režiral Pedro Almodóvar, dolgoletni igralkin prijatelj. V filmu Penélope kot glavna junakinja pokaže tudi svojo valovito bob pričesko z igro volumna iz 80. let in svetlo rjavimi prameni. Prava paša za oči.

Penelope Cruz
Instagram

Večna privlačnost francoskega paža

Za tiste, ki imate tako kot Penelope Cruz srečo in goste lase, je za vas najprimernejši valoviti in divji videz te pričeske. In če se ponašate z zdravimi in gostimi lasmi, zagotovo veste tudi, kako pomembna je skrb za lase in še bolj izbira pravih, kakovostnih izdelkov, ki skrbijo za ustrezno nego vaših gostih las.

Penelope Cruz
Profimedia

Kot poudarjajo strokovnjaki, je za pridobitev valovitega videza z naravnim učinkom pomembno začeti s primerno izbiro šampona in balzama, ki sta prava za vaš tip las. Na še vedno vlažne lase nanesite tudi izdelek za povečanje volumna in ne pozabite na zaščitno sredstvo, ki bo lase obvarovalo pred toplotno obdelavo. Na vrsti je faza sušenja, in ko so lasje dovolj suhi, jih razdelite na več delov in s pomočjo ovalnega likalnika oz. kodralnika ovijte ter ustvarite mehke valove. In že smo pri zadnjem koraku: z rokami nežno prestrezite te novo nastale kodre, nato pa jih lahko še poškropite s sprejem na osnovi morske soli, da dokončate videz in dosežete najboljšo definicijo in gibanje kodrov, kot bi ravnokar prišli iz morja in lase pustili, da se naravno posušijo. Kdo si ne bi želel takšnega učinka tudi pozimi?

Penelope Cruz
Instagram

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!