Dakota Johnson razkrila, zakaj ne želi govoriti o zvezi s Chrisom Martinom

Magazin 30. Jun 202209:15 0 komentarjev
Dakota Johnson
Profimedia

Dakota Johnson, ki je ena od otrok iz tako imenovanih hollywoodskih ''kraljevih družin'', kjer se zvezdništvo tako rekoč prenaša iz roda v rod, na otroštvo in najstniška leta nima samo lepih spominov, saj je bila ves čas pod budnim očesom medijev. Zdaj kot odrasla ženska svoje ljubezensko razmerje z glasbenikom Chrisom Martinom skrbno skriva pred mediji in javnostjo.

Dakoti, ki je prvič pozornost pritegnila v vroči uspešnici 50 odtenkov sive, je bilo hudo, ko sta se njena slavna starša, Melanie Griffith in Don Johnson, ločevala na očeh javnosti, poleg tega sta oba intenzivno snemala filme ter se borila z odvisnostjo. Dakota je v enem od intervjujev povedala, da je bil španski igralec Antonio Banderas, ki se je pozneje poročil z njeno mamo, najbolj stabilna oseba v družini, človek, na katerega se je vedno lahko zanesla in ki mu še vedno zelo zaupa. Španski zvezdnik pa je povedal, da je bilo že zaradi tega, da je bil lahko oče Dakoti, vredno ljubiti in se poročiti s težavno Melanie Griffith, s katero sta sicer še vedno dobra prijatelja. Antonio in Melanie imata še 25-letno hčerko Stello, ki je prav tako zelo povezana s svojim očetom in polsestro.

Dakota je že nekaj let srečna v zvezi z glasbenikom Chrisom Martinom, a po nasvete še vedno največkrat hodi k očimu Antoniu. Svojo zasebnost pa prav zaradi odraščanja pred očmi javnosti najraje skriva. Zato je že večkrat povedala, da sta s Chrisom najraje doma, gledata serije ter poslušata glasbo.

”Oba veliko potujeva in sva ves čas obkrožena z ljudmi. Zato sva, ko sva prosta, najraje doma, udobno zleknjena na kavču. Večina zabav se zgodi kar doma in na njih sva pogosto sama s Chrisom. Zdaj sva skupaj že nekaj časa, dobro se poznava in imava se lepo,” je povedala 32-letna igralka, ki je že tako dolgo v filmski industriji, da včasih tudi sama ne ve več, koliko je stara: ”Počutim se staro in mlado. Včasih se mi zdi, da imam komaj 26 let, in drugič se počutim staro 48. V življenju se mi je zgodilo že toliko stvari, toliko življenja, da vsemu že težko sledim, in se velikokrat počutim starejšo.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!