Dakota Johnson pokazala daleč najbolj izzivalno modno kombinacijo do zdaj

Magazin 10. Maj 202217:30 0 komentarjev
Dakota Johnson
Profimedia

Hollywoodska igralka Dakota Johnson je nedavno pokazala zares zapeljivo modno kombinacijo, ki je jemala dih.

Ameriška igralka Dakota Johnson je svetovno slavo dosegla, ko je sprejela vlogo v filmu 50 odtenkov sive, ki je doživel mega uspeh po vsem svetu.

Vse od tedaj ji paparaci sledijo na vsakem koraku in nič drugače ni bilo niti nedavno, ko so jo zasačili na enem od newyorških parkirišč.

In tokrat se jim je sledenje tudi obrestovalo, saj je bila igralka videti zares izzivalno, verjetno tako izzivalne modne kombinacije pri Dakoti že nekaj časa nismo videli.

Dakota Johnson
Profimedia

Nosila je zapeljiv kombinezon, ki je z igro kožne barve dajal vtis, da je hollywoodska igralka pokazala več, kot je v resnici. Drzen videz je nadgradila z zanimivo večerno torbico v slogu mini kovčka in elegantnimi ”špičaki”, vse skupaj pa je začinila tudi z zadimljenimi očmi, kar je podobi dodalo še več vznemirljivosti.

Dakota Johnson
Profimedia

Hčerka igralke Melanie Griffith in igralca Dona Johnsona je imela igralske gene položene že v zibko in seveda je bilo le vprašanje časa, kdaj bo pokazala in dokazala svoje sposobnosti. Zdaj je Dakota že lep čas uspešna igralka, za katero se zanima vse več producentov in režiserjev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!