Dan, ki so ga oboževalci Seksa v mestu nestrpno čakali

Magazin 13. Nov 202112:05 0 komentarjev
Just like that
PROFIMEDIA

Zdaj je znano - devetega decembra se vračajo dekleta kultne ameriške serije Seks v mestu, tokrat z drugačnim naslovom Just like that.

9. decembra se na male ekrane vrača druščina deklet z glavno junakinjo Carrie Bradshaw na čelu, vendar tokrat z drugačnim naslovom – Just like that. 10 novih delov serije si bo mogoče ogledati na HBO Max, oboževalci te ameriške klasike pa bodo v novih nadaljevanjih imeli priložnost spremljati Carrie, Charlotte in Mirando v njihovih srednjih letih. Nova nadaljevanja pa bo zaznamovala bistvena sprememba, saj se originalni zasedbi ne bo pridružila igralka Kim Cattrall, ki je v izvirnih različicah upodobila Samantho. Carrie bo zdaj dobila novo najboljšo prijateljico, ki jo bo igrala Nicole Ari Parker. 

Na podlagi knjige avtorice Candace Bushnell se serija Seks v mestu vrti okoli kolumnistke Carrie (Sarah Jessica Parker), ki piše o partnerskih razmerjih in je obsedena z modo, in njenih treh prijateljic, Mirande (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis). Serijo so prvič predvajali leta 1998, posneli pa so šest sezon. Zadnja sezona je bila predvajana leta 2004. Prejela je sedem emmyjev in osem zlatih globusov. Pozneje sta bila posneta še istoimenska filma Seks v mestu (2). 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!