Instagram predstavil štiri nove funkcije. Ste jih že preizkusili?

Digitalno 08. Maj 202422:20 0 komentarjev
Instagram
Foto: PROFIMEDIA

Družbeno omrežje Instagram je na priljubljeni aplikaciji predstavilo nove funkcije, s katerimi želijo uporabnike med drugim spodbuditi, da bi se med seboj več pogovarjali.

Instagram je predstavil štiri nove funkcije za svoje zgodbe.

Najpomembnejša nova funkcija “Reveal” uporabnikom omogoča ustvarjanje skritih zgodb, ki jih njihovi sledilci lahko razkrijejo le, če za dovoljenje prosijo avtorja preko zasebnega sporočila.

Če želite ustvariti skrivnostne zgodbe, morate, ko ustvarjate zgodbo, klikniti ikono nalepke na vrhu aplikacije, izbrati funkcijo “Razkrij” oziroma “Reveal” in ustvariti Instagram zgodbo, ki bo zakrita za vse uporabnike, poroča portal TechCrunch.

V podjetju verjamejo, da bo nova funkcija služila kot priložnost za začetek pogovorov s prijatelji na Instagramu.

V aplikacijo je po novem integrirana tudi funkcija “Dodaj svojo glasbo v zgodbe”, s katero lahko uporabniki delijo svoje najljubše pesmi.

Med drugim lahko uporabniki v zgodbe odslej dodajajo tudi okvirje, tako da bodo fotografije, dodane v zgodbe, izgledale kot polaroidni posnetki.

Uporabnike bo razveselilo še eno novo orodje, imenovano “Izrezki” oziroma “Cutouts”. Z njim je mogoče katerikoli del fotografije ali videoposnetka spremeniti v nalepko ter jo nato dodati v svojo zgodbo ali krajši posnetek na Instagramu, še piše TechCrunch.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!