Domači vzdevki za predsedniške kandidate: Lubi, Miše(k) in tovariš predsednik

Magazin 21. Okt 202207:39 2 komentarja
Cigler Kralj, Anže Logar, Miha Kordiš
@n1slovenija/TIKTOK

Preden so predsedniški kandidati vstopili v naš studio, kjer so se soočili, smo jim postavili še Tiktok vprašanja. Kaj piše v zadnjem SMS-sporočilu, ki ga imajo, kakšna je njihova zadnja fotografija v telefonu in kakšen vzdevek imajo za njih bližnji?

“Prihajam, še štikle obujem v avtu,” je v zadnjem SMS-sporočilu, ki ga je poslala, pred prihodom na soočenje na N1, zapisala Nataša Pirc Musar. Vladimir Prebilič je pokazal fotografijo srajce s kravato in pojasnil: “Spraševal sem, a mi paše ali mi ne paše. Nisem najbolj vešč oblačenja oziroma stilistične preobrazbe.” Anže Logar je v zadnjem SMS-sporočilu napovedal, da bo na N1 prišel 3 minute prej (a je na koncu malce zamudil), Janez Cigler Kralj pa je ponosno pokazal glasovnico, kjer je nekdo obkrožil ravno njega. Miha Kordiš nam je pokazal meme na račun duševnih stisk in anksioznosti, Milan Brglez pa fotografijo tvita, v katerem je bila fotografija volilnega plakata, ob njej pa zapis: “Sem vedel! Milan Brglez pije Heineken.” Kandidatka Sabina Senčar se žal našega soočenja ni mogla udeležiti in tako tudi ni odgovarjala na Tiktok vprašanja.

@n1slovenija Vas zanimajo zadnja sporočila in slike v galeriji kandidatov? 🤔 #n1novice #n1news ♬ original sound - N1 Slovenija

Kako vas kličejo partnerji?

Ko je šlo za vzdevke, ki jih imajo za kandidate njihovi bližnji, je sprva kazalo, da prav velikih odstopanj od njihovih imen ne bo. Nataša, Milan, Vlado in sprva tudi le Miha, a je Kordiš hitro dodal, da ga zadnje čase vsi, “vključno z mojimi bližnjimi, (kličejo) kar tovariš predsednik”. “Lubi, jaz pa njo Lubika,” je razkril Janez Cigler Kralj, medtem ko pri Anžetu Logarju nismo ravno prepričani, kaj je rekel: miše ali mišek? Poslušajte tudi vi spodnji posnetek in nam svoje mnenje zaupajte v komentarju.

@n1slovenija Med predsedniškimi kandidati je tudi Sabina Senčar, ki pa se žal soočenja na N1 ni mogla udeležiti. #n1novice #n1news ♬ original sound - N1 Slovenija

@n1slovenija Razkrili smo vzdevke kandidatov 🤔 #n1novice #n1news ♬ original sound - N1 Slovenija

Kandidate smo spraševali tudi to, kakšne telefone uporabljajo, če so na Tiktoku, kje vidijo največje prednosti in pomanjkljivosti pri mladih, postavili pa smo jim tudi poseben izziv: povedati so morali, zakaj bi ravno oni morali postati predsednik oziroma predsednica države, v svojem odgovoru pa so morali uporabiti besede tiktok, ljubezen in davki. Na našem Tiktok profilu preverite, kako so se odrezali!

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje