Družina Stallone je posnela resničnostni šov

Magazin 12. Nov 202213:30
Sylvester Stallone s hčerkami
Profimedia

Družina znanega igralca Sylvestra Stallona snema svoj resničnostni šov. Materiala jim zagotovo ne bo manjkalo.

Hollywoodski igralec Sylvester Stallone in njegova soproga Jennifer Flavin sta se letos avgusta znašla na naslovnicah tabloidov, saj je Jennifer, nekdanja manekenka, vložila zahtevo za ločitev od zvezdnika. En teden pozneje se je izvedelo, da je družina snemala resničnostni šov za Paramount +.

V intervjuju, ki ga je Stallone pred kratkim dal za The Hollywood Reporter, je razkril, da sta se s soprogo pobotala že po enem tednu, ter hkrati potrdil, da bo njun razhod del prihajajočega šova. Številni so ob tem ugibali, da je ves spor med zvezdnikom in njegovo soprogo pravzaprav zrežiran, kar bi šovu dalo dramatično noto. Temu v korist govorijo ugibanja, da šov ustvarja ekipa, ki stoji za resničnostno uspešnico o družini Kardashian. A Sylvester Stallone trdi, da bo vse v njegovem šovu “čisto resnično.”

“To je priložnost, ob kateri bom s svojimi otroki v delovnih pogojih, med katerimi bomo lahko videli drug drugega v akciji. Vse, kar boste videli, je čista resnica,” poudarja igralec. Sicer sta Sylvester in Jennifer poročena že 25 let in imata tri hčerke, Sophio, Sistine in Scarlet. Sylvester je v omenjenem intervjuju še izrazil obžalovanje, da je občasno dal svojemu delu prednost pred družino. “To je tragična napaka, ki se več ne bo ponovila,” je dejal.

Poudaril je še, da se ga ne dotaknejo kritike, ki letijo nanj zaradi snemanja šova. Zanj je to odlična priložnost. “Tega ne dojemam kot ponižanje. Vsakič ko greš v drugo smer, ljudje pomislijo, da si zagotovo v težavah. No, a je ravno nasprotno,” je pojasnil zvezdnik. Medtem pa njegovi oboževalci že nestrpno čakajo na šov, v katerem bodo imeli priložnost od blizu spoznati tako Sylvestra kot njegovo družino.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.