Elton John bo nastopil v Beli hiši

Magazin 19. Sep 202208:00
Elton John
Profimedia

Slavni pevec Elton John se pripravlja na nastop v Beli hiši. Zabaval bo občinstvo na dogodku z naslovom A Night When Hope and History Rhyme.

Vabila so bila poslana pred kratkim in gostje bodo morali opraviti testiranje na covid-19, preden se udeležijo dogodka, piše Deadline.

V Belo hišo se ob rahljanju ukrepov za omejitev covida-19 vračajo dogodki. Nastop Eltona Johna je tako napovedan po nastopu Jamesa Taylorja v Beli hiši. V tej je Taylor nastopil na začetku tedna kot začetek praznovanja sprejetja zakona ameriškega predsednika Joeja Bidna o zmanjšanju inflacije za leto 2022, poroča Rolling Stone.

Elton John
Profimedia

Decembra je Bela hiša gostila tudi vnaprej posneti dogodek In Performance at the White House, na katerem je sodelovala množica glasbenikov, med njimi Andrea Bocelli, Camila Cabello, Eric Church, Jonas Brothers, Norah Jones, Pentatonix in Billy Porter.

75-letni John je že mesece na svoji poslovilni turneji Farewell Yellow Brick, ki jo bo nadaljeval tudi v naslednjem letu.

John je prejšnji mesec povedal, da si bo vzel odmor, ko se bo turneja zaključila na Švedskem julija 2023. “Po naslednjem letu, ko bom z nastopi končal v Stockholmu, si bom vzel malo odmora in ugotovil, kaj bom počel v prihodnje,” je dejal. “Naslednje leto verjetno ne bom izdal ničesar, a kdo ve,” je pred časom povedal petkratni dobitnik glasbene nagrade grammy. 

John je prejšnji mesec izdal skladbo Hold Me Closer. Ta je nastala v sodelovanju s popzvezdnico Britney Spears, ki se je po dolgem času vrnila na glasbeno prizorišče. Dance-pop skladba je postala takojšnja uspešnica.

Naslednje leto bo izšel dokumentarec o Eltonu Johnu z naslovom Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend. Zvezdnik je tudi napovedal, da bo del gledališke priredbe življenja ameriške pevke in voditeljice Tammy Faye Messner in njenega prvega moža Jima Bakkerja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.