Fendi x Skims: Prihaja sodelovanje Kim Kardashian in znamke Fendi

Magazin 01. Nov 202120:39
Kim Kardashian
Foto: Profimedia

Modna hiša Fendi in Skims sta naznanila sodelovanje. Težko pričakovana kolekcija bo lansirana 9. novembra.

Zvezdnica Kim Kardashian je leta 2019 presenetila z lansiranjem svoje znamke. Skims je znamka spodnjega perila, ki z naprednim materialom ne poskrbi le za udobje, temveč tudi za oblikovanje telesa vsake ženske. Tokrat je zvezdnica presenetila z naznanitvijo sodelovanja z znamko Fendi, modno hišo visoke mode, ki je pred kratkim že navdušila s sodelovanjem z znamko Versace. Na prvi pogled znamki delujeta popolnoma nasprotni, Kim Kardashian pa je povedala, da si delita skupno vizijo – kreirati modo za vsako žensko. Sodelovanje Fendi x Skims bo tako mešanica med Skimsovim inovativnim pristopom k materialom in telesu ter Fendijevo visoko kakovostjo in mojstrstvom.

Kim Kardashian
Profimedia

Kakšno kolekcijo lahko pričakujemo?

Takšno sodelovanje je v modni industriji novost. Prvič se bosta združili luksuzna in inovativna znamka, ki k modi pristopata različno. Za kolekcijo sta znamki ustvarili tudi nov logotip, ki združuje imeni Fendi in Skims. Tako Kim Kardashian kot Skims in Fendi so kolekcijo že začeli oglaševati s kampanjo, ki prikazuje kose iz kapsulne kolekcije.

Oblačila povzemajo modni pristop obeh znamk. V središču bodo telesu prilegajoča se oblačila, ki spominjajo na perilo za oblikovanje telesa, nošena pa so lahko kot samostojni stajlingi. Barvna paleta je raznolika – vključuje tako nevtralne tone kot živahno rožnato in olivno zeleno. Sledijo usnjene obleke, ki so prav tako oprijete, bolj kot Skims pa povzemajo estetiko znamke Fendi. Kolekcija pa ne bo vsebovala samo oblačil – prihajajo tudi posebne torbice in čevlji. Torbice Fendi x Skims bodo posodobljena različica ikoničnih Fendijevih torbic, med drugim tudi Baguette, ki je v zgodovino znamke zapisana kot ikonična. Čevlji v dveh različicah bodo udobni in elegantni, prvi s puhastimi detajli in drugi usnjeni s peto.

moda
Profimedia

Kolekcija Fendi x Skims prihaja 9. novembra.

Čeprav so kolekcijo napovedali šele pred kratkim, nanjo ne bo treba čakati predolgo. Že naslednji teden, 9. novembra, bo dostopna bo na posebni spletni strani Fendi x Skims. Ker gre za kapsulno kolekcijo, bodo kosi na voljo v omejeni izdaji, pričakovano pa je veliko povpraševanje.

moda
Profimedia
Komentari

Vaš komentar