Ganljiv poklon Cristiana Ronalda umrlemu sinu

Magazin 29. Apr 202212:56
Cristiano Ronaldo
Profimedia

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo znova trese nasprotne mreže, gole pa posveča svojemu sinu, ki je umrl ob rojstvu.

37-letni nogometaš Manchester Uniteda se je v soboto vrnil na nogometno zelenico po družinski tragediji. Zadel je na tekmi proti Arsenalu, gol pa je proslavil na čustven način. Levo roko je dvignil proti nebu v poklon umrlemu sinu.

Cristiano Ronaldo
Profimedia

Fotografijo je delil na svojem Instagramu, kjer mu sledi več kot ljudi 435 milijonov ljudi. Isto fotografijo je delila tudi njegova srčna izbranka Georgina Rodriguez. Oba sta k objavi dodala srček. 

Ganljivo potezo je Portugalec ponovil na petkovem derbiju proti Chelseaju, le da je tokrat proti nebu dvignil obe roki.

Cristiano Ronaldo
Profimedia

V začetku tega tedna je Georginin prijatelj Ivan Garcia, ki se pojavlja tudi v Netflixovi uspešnici I Am Georgina, dejal, da upa, da bo kmalu spet videl njen nasmeh. Za špansko televizijo Ya Son las 8 je razkril, da je bil prejšnji teden zelo težak, kar je normalno po smrti fantka dvojčka. Dodal je, da je Georgina zelo močna, in da ji prijatelji in družinski člani pomagajo premagati tragedijo.

Ronaldo je oktobra łani sporočil, da pričakuje dvojčka z Georgino. Prejšnji teden pa je razkril žalostno novico, da je eden od dvojčkov umrl. Izgubo je opisal kot največjo bolečino, ki jo lahko občutijo starši. “Rojstvo najine hčere nama daje moč, da lahko preživiva z nekaj upanja in sreče,” je še zapisal na družbenih omrežjih.

Družina Ronaldo po rojstvu hčerkice šteje pet otrok. Par ima triletno hčerko Alano, nogometašu pa sta nadomestni materi rodili še 11-letnega sina Cristiana Ronaldo jr. ter štiriletna dvojčka Mattea in Evo. 

Georgina Rodriguez
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.