Gasilci reševali žensko, ki je padla v stranišče na štrbunk

Magazin 26. Apr. 202208:33 > 09:25
Delite:
Gasilci Brinnon
Foto: Gasilci Brinnon

V ameriški zvezni državi Washington se je pred dnevi pripetila skrajno nenavadna nesreča, v kateri sta morali posredovati dve gasilski ekipi. Reševalci so pomagali neki ženski, ki je na glavo padla v suho stranišče (večina mu v slovenščini pravi kar stranišče "na štrbunk"), medtem ko je skušala doseči svoj telefon. 

Kot poroča ameriški CNN, je ženska v 40. letih pred dnevi, 19. aprila, uporabila stranišče “na štrbunk” na eni od najbolj priljubljenih destinacij za pohodnike, so sporočili gasilci iz Brinnona. Suha stranišča so samostoječi objekti, v katerih je stranišče brez sistema splakovanja. Pod sedežem je le luknja, kamor padejo fekalije.

Potem ko ji je telefon padel v stranišče, je ženska, da bi prišla do svoje naprave, najprej razstavila sedež in ohišje stranišča, so gasilci sporočili na Facebooku. Pri reševanju telefona pa si je nesrečnica pomagala tudi s pasjim povodcem. Njen poskus se je na koncu izjalovil in ženska je na glavo padla v luknjo.

V luknji je ostala kar 20 minut, nato pa ji je uspelo najti svoj mobilni telefon, s katerim je poklicala na pomoč. Gasilci so žensko, ki se v nesreči ni poškodovala, rešili, umili in ji dali svežo obleko. Kljub padcu je zavrnila zdravstveno pomoč in nadaljevala pot. “Imela je neverjetno srečo, da ni utrpela poškodb ali se zastrupila s strupenimi plini,” so povedali odgovorni.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar