George Clooney je zaroko z Amal zaradi prstana označil za katastrofo

Magazin 31. Okt 202215:00
George in Amal Clooney
Profimedia

Hollywoodski igralec in njegova soproga s svojima otrokoma, dvojčkoma, živita družinsko življenje. Rada se spominjata svojih začetkov.

O tem je George Clooney odkrito spregovoril med gostovanjem v oddaji njegove kolegice Drew Barrymore, ki vodi Drew Barrymore show. Njena oddaja je priljubljena, saj pogosto povabi znane zvezdnike, ki pred njo nimajo zadrege in morda razkrijejo kakšno podrobnost, za katero javnost doslej ni slišala.

Priljubljeni igralec je tako povedal, kako se je zaroka z Amal sprevrgla v katastrofo. Leta 2014 je romantični George začel skrbno načrtovati snubitev, a je cela zgodba dobila drugačen zasuk, kot si je predstavljal. “Načrtoval sem čisto vse, na koncu pa je bila zaroka popolna katastrofa,” je rekel v Drewini oddaji.

George Clooney
PROFIMEDIA

Zamislil si je, da bo Amal zaprosil za roko ob romantični večerji, medtem ko se bo v ozadju predvajala pesem njegove tete Rosemary Clooney z naslovom Why Shouldn’t I. Dragoceni zaročni prstan je skril v predal, Amal pa je prosil, naj iz njega vzame vžigalnik, da bi prižgal sveče. No, našla je prstan, njen odziv pa ni bil tak, kot ga je pričakoval. Takoj je namreč pomislila, da pripada kateremu od Clooneyjevih nekdanjih deklet. “Rekla mi je, da je v predalu prstan, ki ga je nekdo tam pustil pred leti,” so besede, s katerimi je igralec opisal dogodek.

Drew Barrymore je rekel še, da je kar 20 dolgih minut klečal na kolenih – čakal je, da bo Amal rekla da. Po tem, ko je minil šok, je privolila. Čez pet mesecev sta se poročila v Italiji in še vedno sta trden par.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.