Georgina Rodriguez je prehodila pot od revščine do zvezdništva

Magazin 26. Okt 202106:18
Georgina Rodriguez
Foto: Profimedia

Čeprav se zdaj zdi, da ji ni nikoli ničesar manjkalo in ji je bilo vedno lepo postlano, je življenjska zgodba Georgine Rodriguez, partnerice nogometaša Cristiana Ronalda, precej drugačna.

V več intervjujih je razkrila, da ji v otroštvu ni bilo lepo, saj je skupaj z mamo in sestro Ivano živela v revščini. Georgina Rodriguez Hernandez, ki ima zdaj 27 let, se je rodila v Buenos Airesu v Argentini, večino življenja pa preživela na severu Španije. Oče Jorge je Argentinec, mama Ana Maria pa Španka.

Oče je bil deset let v zaporu

Očeta je izgubila predlani, bil je nekdanji nogometaš, a je kar deset let preživel v zaporu. Obsojen je bil razpečevanja mamil. Georgina in njena sestra sta živeli z mamo, ki je težko preživljala družino. Žal je njena mama leta 2011 umrla v prometni nesreči, Georgina pa je sklenila, da bo svojo srečo poiskala drugje.

Preselila se je v Veliko Britanijo, natančneje v Bristol, ko je imela 17 let. Delala je kot varuška in čistilka, da bi si lahko plačala šolanje.

Usodno srečanje je doživela v Madridu

Po zaključku šolanja je za kraj svojega življenja izbrala Madrid, kjer je dobila službo v prestižni modni trgovini Gucci. V svoji službi je leta 2016 spoznala Cristiana Ronalda, ki ga je temnolasa lepotica povsem očarala.

Zdaj imata družino, Georgina pa velja za pravo vplivnico in modno ikono, ki pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi, njen slog pa oponašajo ženske po vsem svetu. Svoje stajlinge pogosto pokaže na družbenem omrežju, prav tako kot utrinke iz vsakdanjega družinskega življenja.

Pred kratkim je spremenila pričesko in se odločila za letos zelo modno paž frizuro, s katero se je pokazala novinarjem na filmskem festivalu v Benetkah ter doživela pravi plaz navdušenja nad odločitvijo, da skrajša svoje dolge in bujne lase.

Georgina Rodriguez
Instagram/osebni arhiv

Moti jo zavist med ljudmi

V intervjuju, ki ga je objavil španski Muyerhoy, je razkrila, da jo zelo moti zavist med ljudmi, saj je bila tudi sama deležna kritik zaradi svojega načina življenja.

“Trdo sem delala, da bi uresničila svoje sanje, a zdi se, da bi o meni imeli boljše mnenje, če bi bila bogata že od rojstva, ne pa da se izboljšujem in napredujem kot večina ljudi,” je dejala in dodala, da je zavist čustvo, ki uničuje ljudi, saj jih napolni s sovraštvom in vsemi drugimi negativnimi čustvi.

Tega se sama zelo dobro zaveda – njen moto se namreč glasi: “Karkoli boš delal, vedno boš deležen kritik.” Očitno je dobro pripravljena na vse plati slave, ki jih je spoznala.

Komentari

Vaš komentar