Georgina Rodriguez se je zahvalila Sloveniji

Magazin 15. Feb 202220:50 0 komentarjev
Georgina Rodriguez
PROFIMEDIA

Zaročenka svetovne nogometne zvezde 37-letnega Cristiana Ronalda se je zahvalila državam, v katerih je bila njena resničnostna serija med najbolj gledanimi. Med njimi je tudi Slovenija.

Oči širše javnosti so te dni na račun dokumentarne serije Jaz sem Georgina, ki se predvaja na platformi za pretočne vsebine Netflix, uprte v Georgino Rodriguez, zaročenko nogometnega virtuoza Christiana Ronalda. Serija, ki v šestih epizodah predstavi življenje nekoč povsem navadnega dekleta, ki je sanjalo o tem, da postane balerina, razgalja njeno življenjsko pa tudi ljubezensko zgodbo z nogometašem. Ta se je začela med njenim delom v trgovini Gucci. V epizodah pa imajo gledalci priložnost spoznati Georgino tudi kot partnerko, mamo, sestro in prijateljico, onkraj medijskega blišča in objektivov svetovnih kamer.

Serija, v kateri po pričakovanjih nastopa tudi Ronaldo, ki nikakor ne skopari s pohvalami svoje zaročenke, je premiero doživela konec januarja, pri tem pa požela tudi dobro gledanost. Za uspehe, ki jih serija doživlja med gledalci, se je Georgina zahvalila preko svojega Instagrama. “Lahko vam rečem samo hvala,” je zapisala in pripela seznam držav, kjer je njena serija med najbolj gledanimi. Na seznamu evropskih držav je tudi Slovenija.

Georgina Rodriguez
Instagram: Georgina Rodriguez

Medtem ko postavna mladenka niza poslovne uspehe, ima tudi v zasebnem življenju veliko razlogov za veselje. Z Ronaldom sta namreč v veselem pričakovanju. Družini se bosta kmalu pridružila še dva člana, dvojčka punčka in fantek. Zaročenca sicer vzgajata že štiri otroke — 11-letnega Christiana Jr., 4-letno EvoMatea in Alano Martino.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!