Gisele Bündchen in Tom Brady se po 13 letih zakona ločujeta

Magazin 29. Okt 202216:50 0 komentarjev
Tom Brady
PROFIMEDIA

Slavna manekenka brazilskih korenin Gisele Bündchen in igralec ameriškega nogometa Tom Brady sta sporočila, da sta se po trinajstih letih zakona ločujeta.

Po tem, ko se je že nekaj časa ugibalo o tem, da imata brazilska manekenka Gisele Bündchen in igralec ameriškega nogometa Tom Brady težave v skupnem življenju, sta zdaj tudi uradno sporočila, da je njunega zakona konec. Da je bila odločitev za ta korak skupna, je na svojem družbenem omrežju Instagram zapisal Brady in izrazil hvaležnost za skupen čas, ki je bil, tako Brady, blagoslovljen z njunimi čudovitimi otroki.

“Še naprej bova sodelovala pri starševstvu in se trudila, da bosta otroka prejela ljubezen in pozornost, ki si jo zaslužita. Odločitev sva sprejela po dolgem premisleku,” je še dodal sedemkratni zmagovalec Super Bowla.

Bündchen pa je v svojem zapisu poudarila, da je bila odločitev o razhodu sporazumna. “Moja prioriteta sta in vedno bosta najina otroka, ki ju imam rada z vsem srcem […] Odločitev za končanje zakona ni nikoli lahka, toda oddaljila sva se drug od drugega. Čeprav je zdaj težko, sem hvaležna za čas, ki sva ga preživela skupaj. Tomu želim le najboljše,” je dodala. V septembru so mediji sicer poročali, da sta zakonca že nekaj mesecev živela ločeno.

Tom Brady
PROFIMEDIA

Spomnimo, da sta bila nekdanja zakonca v preteklosti že na pragu ločitve. Nova partnerska kriza pa naj bi nastopila deloma tudi zaradi Bradyjeve odločitve, da to sezono znova zaigra v Ligi NFL v ameriškem nogometu, čeprav je pred tem že naznanil upokojitev. “Bila je tako srečna, ko je napovedal svojo upokojitev,” je takrat povedal vir za People.

V intervjuju za Elle to poletje je Bündchen denimo dejala, da ima pomisleke o tem, da bi Brady še naprej igral. “Očitno me skrbi – to je zelo nasilen šport, imam otroka in želim si, da bi bil bolj prisoten. Vsekakor sva imela pogovore na to temo znova in znova. Toda na koncu mora vsakdo sprejeti odločitev, ki bo delovala. Tudi on mora slediti stvarem, ki ga veselijo,” je poudarila. V septembru so mediji prav tako poročali, da sta zakonca že nekaj mesecev živela ločeno.

Par ima sicer dva otroka – 12-letnega sina Benjamina Reina in devetletno hčerko Vivian Lake. Športnik ima z nekdanjo partnerico, igralko Bridget Moynahan, še 15-letnega sina Johna Edwarda.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.