Glasbeni zvezdnik zaradi mentalnega zdravja prestavil turnejo

Magazin 14. Jul 202211:15 > 12:23 0 komentarjev
Shawn Mendes
Profimedia

Eden najbolj priljubljenih glasbenikov Shawn Mendes se je odločil, da se bo posvetil mentalnemu zdravju in zato prestavil svetovno turnejo.

Čeprav je bila svetovna turneja že v polnem teku, je Shawn Mendes v zadnjem trenutku pritisnil na zavoro. Turneja z naslovom Wonder: The World Tour se je v juniju začela na ameriških tleh, trajala pa naj bi vse do avgusta, a očitno bo na koncerte treba še malce počakati.

Glasbenik je namreč spoznal, da se mora posvetiti mentalnemu zdravju, zato se bo za nekaj časa umaknil z odrov in se posvetil boljšemu splošnemu počutju ter lastnemu zdravju. ”Srce me boli, ko pišem te besede, ampak turnejo bom za tri tedne moral prestaviti,” je sporočilo na svojem Instagram profilu začel kanadski glasbenik. Kot je priznal, se mu nikoli ni bilo enostavno ločiti od bližnjih zavoljo turnej, tudi tokrat pa ni bilo nič drugače.

”Na turnejah sem že vse od svojega 15. leta, in če sem iskren, mi je vse odtlej težko biti brez prijateljev in družine na poti,” je priznal Mendes in nadaljeval: ”Po nekaj letih odsotnosti s turnej sem bil pripravljen, da grem ponovno na pot. A očitno je bila odločitev preuranjena in breme turneje me je ujelo prej, kot bi si mislil, zato sem pritisnil na zavoro.”

Že večkrat javno spregovoril o tej temi

V ta namen se je oprl na svojo ekipo in skupino strokovnjakov, ki so mu svetovali, naj si vzame nekaj časa zase in svoje mentalno zdravje. ”Takoj ko bom vedel kaj več, se vam ponovno javim,” je dodal glasbenik, ki je doslej že večkrat javno spregovoril o svojem mentalnem zdravju. Aprila se je tako na Twitterju spraševal o tem, kaj naj bi počel v življenju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!