Goran Dragić praznuje, izbranka pa mu je ob tem namenila ganljiv zapis

Magazin 06. Maj 202414:07 3 komentarji
Goran Dragić in Greice Murphy
Foto: @greicemurphy/Instagram

Danes rojstni dan praznuje naš košarkarski as Goran Dragić. Na družbenem omrežju Instagram se mu je s kolažem fotografij in zapisom poklonila tudi njegova partnerka, Brazilka Greice Murphy.

Slovenski košarkarski as Goran Dragić danes praznuje 38. rojstni dan. Ob tej priložnosti mu je na Instagramu voščila tudi Greice Murphy, njegova nova partnerka.

“Vse najboljše za rojstni dan! Danes je tvoj dan in zahvaljujem se Bogu, da je dovolil, da so se najine poti prekrižale in da je v moje življenje pripeljal tako neverjetno osebo. Tvoja energija, prijaznost, podpora in neomajna ljubezen mi pomenijo ogromno. Ob praznovanju tvojega posebnega dne razmišljam o čudovitih spominih, ki sva jih ustvarila skupaj, in se veselim neštetih novih, ki jih bova ustvarila v prihodnjih letih. Na zdravje tebi in še enemu letu ljubezni, smeha in neskončnih dogodivščin,” je zapisala ob kolažu njunih skupnih fotografij. V ozadju igra pesem Bruna Marsa Count on me.

Goran Dragić ima rojstni dan
Foto: @greicemurphy/Instagram

Spomnimo, da sta se slovenski zvezdnik, ki bo svojo športno pot sklenil 24. avgusta na zvezdniški tekmi v Stožicah, in njegova izbranka prvič skupaj v javnosti pojavila konec januarja, ko se je Dragić v Miamiju udeležil slovesnosti ob upokojitvi dresa Udonisa Haslema. Že takrat so se pojavila ugibanja, ali sta skupaj. Košarkarski as pa si je za potrditev zveze izbral prav poseben dan – valentinovo.

To je prvo javno Dragićevo razmerje po ločitvi leta 2021. Z nekdanjo soprogo Majo imata sina in hčerko. Čeprav nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste zasebnost bližnjih skrbno varuje, se je očitno pri razmerju z Murphy odločil za bolj sproščen pristop.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje