Gordon Ramsay odpustil osebo, za katero ni tega nihče pričakoval

Magazin 29. Nov 202116:45
Gordon Ramsay, Tana Ramsay
Profimedia

Gordon Ramsay je znan po vzkipljivem temperamentu in tem, da iz njegovih ust prileti kakšna neprimerna beseda.

Kljub temu pa je marsikoga presenetilo, ko je kuhar, ki ga je Gordon Ramsay sam najel za vodjo njegove restavracije Savoy Grill, po le sedmih mesecih dobil odpoved. Ekskluzivna restavracija je med najboljšimi v Londonu, po poročanjih pa je v njej prišlo do hudega spora, zaradi katerega je moral Matt Worswick zapustiti restavracijo.

Matt je odhod potrdil v svoji izjavi: “V tej restavraciji se je moja pot končala. Zahvalil bi se celotnemu osebju, zdajšnjemu in prejšnjemu, za njihovo trdo delo in predanost. Gordonu Ramsayu želim vse najboljše in veliko nadaljnjega uspeha v prihodnosti.”

Gordon naj bi bil v času incidenta v tujini, ljubitelji oddaje Masterchef: The Professionals pa Matta morda poznate, saj se je leta 2010 v tekmovanju prebil v polfinale.

Kljub incidentu življenje teče dalje in Gordon močno navija za svojo hčer Tilly Ramsay, ki se bori za zmago v oddaji Strictly Come Dancing. 20-letnica je bila zelo presenečena, ko je njen oče planil v jok, potem ko je gledal njen nastop v dolgoletnem šovu talentov.

“Še vedno ne verjamem, da je jokal, ni tak tip človeka. Celotna družina me močno podpira in upam, da so ponosni name, saj brez njihove podpore nič od tega ne bi bilo mogoče.”

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje