Gordon Ramsay strog in neizprosen do svojih otrok

Magazin 28. Feb 202216:30 0 komentarjev
Gordon Ramsay
Profimedia

Eden najbolj slavnih kuharjev na svetu Gordon Ramsay je svojim otrokom dal pravo popotnico za življenje in jih spravil na pravo pot …

Slavni kuhar Gordon Ramsay (55) je očitno tudi v zasebnem življenju tako neizprosen, kot ga vidimo na televiziji. Tega se zaveda tudi sam. ”Res je, da sem izjemno strog oče, a to še ne pomeni, da nisem pravičen. Svojim otrokom sem pripravljen pomagati, da pridejo na sam vrh, vendar jih ne nameravam zaposliti. Če želijo početi to, kar počnem jaz, prav, a naj začnejo na dnu,” pravi Gordon in dodaja, da imajo na srečo svoje želje glede kariere.

Tana Ramsay
Profimedia

Torej je Gordon eden tistih slavnih ljudi, ki svojih otrok nočejo razvaditi. Sam ima izjemno donosen posel, ki prinaša milijone, a je kljub temu odločen, da svojih otrok pri sebi ne bo zaposlil. ”Tudi zvez ne nameravam iskati, da bi dobili zaposlitev. Naj si najdejo posel pri katerem drugem lastniku restavracije,” še dodaja.

Gordon Ramsay
Profimedia

Gordon in njegova soproga Tana Ramsay (47) sta poročena 26 let in imata skupaj kar pet otrok. Hčerki Megan (23) in Matildo (20), dvojčka Jacka in Holly ter najmlajšega Oscarja (3). Matilda je televizijska voditeljica, kuharica in vplivna oseba na družbenih omrežjih. Meghan se uveljavlja kot igralka. Jack gradi kariero v kraljevi mornarici, Holly pa je vplivnica. Očitno je Gordonu s svojo strogostjo uspelo vse otroke spraviti na pravo pot.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!