Gost presenečenja na koncertu 2CELLOS v Stožicah raznežil občinstvo

Magazin 26. Maj 202212:17 3 komentarji
2CELLOS
Profimedia

Slovenski čelist Luka Šulić in hrvaški čelist Stjepan Hauser navdušujeta tako rekoč po vsem svetu. V sklopu velike svetovne turneje, ki je hkrati tudi njuna poslovilna turneja, ko ju bodo oboževalci še zadnjič videli skupaj na velikih odrih, sta napolnila vse velike, svetovno znane dvorane, med drugim v tem tednu tudi dvakrat Stožice.

“Velika svetovna turneja je vrhunec vsega, kar sva skupaj dosegla kot 2CELLOS. To bodo res največji in najbolj spektakularni koncerti doslej, ko bova nastopila pred največjim občinstvom po vsem svetu. Skupaj smo se povzpeli na goro in dosegli vrhunec tega, kar lahko naredimo skupaj. Te turneje se oba zelo veseliva, saj sva vanjo vložila vse, kar sva se naučila ob skupnem igranju. Koncerti bodo zelo intenzivni, saj se bodo tresla tla, pesmi bodo čustvene, ganljive in spektakularne. Oboževalcem po vsem svetu, tudi v Sloveniji, bova postregla vse, potem pa se 2CELLOS poslavlja s svetovnih odrov. Ste pripravljeni praznovati z nama?!” sta v enem izmed intervjujev dejala Luka in Stjepan.

Luka Šulić na domačih tleh presenetil vse zbrane

Ni skrivnost, da Luka prihaja iz Maribora, vendar je na prvem koncertu, ki je bil 25. maja, dejal, da je lepo biti doma, četudi stoji v ljubljanskih Stožicah. Pri tem se je Stjepan pošalil, da ga v Ljubljani oboževalci zagotovo ne bodo tako vzljubili, kot bi ga v Mariboru, vendar je občinstvo kaj kmalu pokazalo, da je njihov.

Luka je proti koncu koncerta poprijel za mikrofon in dejal: “Moram vam povedati, da je danes prvič na koncertu moj najstarejši sin Val. Val, kje si? Pobegnil je v zaodrje!” (smeh) Sekunde po tem se je Val res vrnil in kamera je ujela njegov prisrčen, navihan nasmeh.

Ampak to še ni vse. Na koncertu je na oder poklical Vala in ga dvignil na ramena. Skupaj s Stjepanom so mahali in zapustili oder.

Luka ima z ženo Tamaro Šulić tri otroke. Najstarejši je Val, nato sta se razveselila hčerke Hane in še sina Lea, ki se je rodil marca lani.

Pri ustvarjanju glasbe mu na pomoč priskočijo tudi otroci, prisrčna družinica pa se trudi, da kljub obveznosti preživijo skupaj čim več časa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje