Gwyneth Paltrow odhod hčere na študij primerjala s porodom

Magazin 28. Sep 202210:38 0 komentarjev
Apple Martin
Profimedia

Ameriška oskarjevka Gwyneth Paltrow, ki te dni obeležuje pomemben življenjski jubilej - 50. rojstni dan -, je pospremila 18-letno hčer Apple na študij, ker je bil zanjo zelo čustven trenutek.

“Vem, da se sliši noro, ampak gre za skoraj tako globoka občutja kot pri rojevanju,” je igralka, znana po presenetljivih izjavah, povedala med gostovanjem v CBD-ovi nedeljski jutranji oddaji.

Paltrow, ki ima poleg Apple še 16-letnega sina Mosesa – oba sta se ji rodila v zakonu z nekdanjim soprogom Chrisom Martinom -, ni razkrila, katero šolo je izbrala njena hči.

Je pa Gwyn, kot že večkrat prej, omenila odlične odnose, ki jih vzdržuje z britanskim glasbenikom, s katerim sta se leta 2016 odločila za “zavestno razparjenje”, kot sta označila konec skupne poti.

“Predstavlja mi družino in rada ga imam. Vse bi storil zame in jaz bi vse storila zanj. Vse bi storil za najina otroka. Resnično sva se zavzela, da bi najina otroka kar najmanj začutila to, da sva se ločila.”

Gwyneth Paltrow z otrokoma
Profimedia

Apple Martin se je v zadnjih mesecih pojavljala v ameriških tabloidih zaradi razigranega nočnega življenja: policisti so prišli posredovat na zabavo, ki jo je priredila v petičnem letoviškem okrožju Hamptons v bližini New Yorka.

Na razkošno posestvo svoje slavne matere Amagansettu naj bi najstnica sredi avgusta povabila okrog 50 prijateljev, zadeve pa so kaj kmalu ušle izpod nadzora in razburjeni sosedje so poklicali može postave, ki so se odzvali in Apple naložili globo.

Gwyneth Paltrow je ob okrogli življenjski obletnici na svoji spletni strani objavila esej, v katerem je zapisala, da je ob srečanju z abrahamom končno sprejela samo sebe, se za trenutek ustavila in življenje je, kot pravi, takoj slajše.

“Sprejemam starostne pege in manj čvrsto kožo, gube. Sprejemam svoje telo in se osvobajam potrebe po popolnosti, popolnem videzu, kljubovanju težnosti, kljubovanju logiki, kljubovanju človečnosti. Sprejemam svojo človečnost.”

Zapis je igralka, ki se trenutno bolj posveča poslovnim podvigom svojega imperija izdelkov za življenjski stil Goop, pospremila z objavo črno-bele fotografije na Instagramu, na kateri v igrivem poskoku v bikiniju kaže svoje od joge izklesano telo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!