Gwyneth Paltrow odkrito o svojem spolnem življenju

Magazin 02. Nov 202115:00 > 15:23 0 komentarjev
Gwyneth Paltrow, Goop
Profimedia

Gwyneth Paltrow je v okviru promocije serije o iskanju intimnosti in dobre spolnosti gostovala v oddaji Jade Pinkett-Smith, v kateri sta zvezdnici odkrito spregovorili tudi o spolnem življenju.

Igralka Gwyneth Paltrow je voditeljici oddaje Red Table Talk Jadi Pinkett-Smith, sicer ženi igralskega zvezdnika Willa Smitha, povedala, da ima pri 49 letih najboljši seks v življenju, a šaljivo dodala: “Sem pa mladoporočenka. Zato mogoče malo ne velja.”

Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk
Profimedia

Paltrow se je s producentom Bradom Falchukom poročila leta 2018, potem ko se je štiri leta prej ločila – no, “zavestno razparila”, kot sta takrat zapisala v izjavi za javnost – od Chrisa Martina, pevca zasedbe Coldplay, ki je zdaj v razmerju s precej mlajšo igralko Dakoto Johnson. V zakonu z Martinom sta se ji rodila dva otroka, zdaj najstnika, hči Apple in sin Moses.

Jada “razkrinkala” slabega ljubimca Willa?

V priljubljeni pogovorni oddaji ob okrogli rdeči mizi redno gostujeta tako Jadina hči Willow kot njena mama Adrienne, ki je bila prisotna tudi tokrat, ko je beseda tekla o zdravi spolnosti žensk. Prav to bo rdeča nit serije Sex, Love and Goop na Netflixu, katere producentka je Gwyneth Paltrow, sicer lastnica platforme Goop, v okviru katere pretežno ženskim (premožnim) strankam prodaja izdelke za zdrav življenjski slog.

Zgovorne slavne dame so se, kot omenjeno, dotaknile tudi lastnih izkušenj s seksom, Pinkett-Smith je veliko pozornosti na družbenih medijih požela z izjavo, da ji je še po 26 letih zakona z Willom Smithom težko partnerju dopovedati, kaj si želi od spolnosti, kar so številni hudomušno interpretirali z izjavami v slogu: “Torej je pravzaprav povedala, da je Will v postelji zanič?” Številni so se obregnili tudi ob dejstvo, da je moža z javnim pranjem umazanega perila že večkrat spravila v zadrego.

Leta niso ovira za dobro partnerstvo

Kot že omenjeno, je Jada nato obrnila pogovor h Gwyneth in njenemu odličnemu seksu na pragu abrahama, pri čemer je igralka malce zardela, čeprav na splošno nima težav z razkrivanjem intimnih zadev. Pred kratkim je, denimo, v pogovorni oddaji Today o svojem razmerju z Bradom povedala, da je kakovost njunega sporazumevanja in prijateljstva “navdušujoča”.

Upa, da bosta lahko vzor drugim in dokaz, da glede ljubezni ne gre obupati kljub zrelim letom in morebitnim slabim izkušnjam iz preteklosti: “Krasno je, če ljudje, ki imajo za sabo neuspešen zakon ali razmerje, razumejo, da je resnično mogoče najti moškega svojih sanj tudi na polovici življenjske poti.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!