Hailey Bieber na ulice Los Angelesa prišla v nenavadni modni kombinaciji

Magazin 28. Feb 202312:15
Hailey Bieber
Profimedia

Manekenka Hailey Bieber je znana po posebnem modnem stilu, ki je obenem zelo širok, obožuje tako klasiko in večno eleganco kot ulično modo, nedavno pa je združila oboje.

Hailey Bieber ima zelo zanimiv stil, saj obožuje tako klasiko kot ulični stil in večno eleganco, rada pa ima tudi retro kose, ki jih najde v butikih s kosi iz druge roke.

Ulice New Yorka in Los Angelesa večkrat spremeni v svojo modno revijo, saj oblačila rada kombinira tako, da so videti drugače, včasih celo malce nenavadno, a vedno zelo všečno.

Hailey Bieber
Profimedia

Tudi nedavno je bilo tako, ko je hitela po opravkih in je v Los Angelesu s svojo modno podobo pritegnila številne poglede. Na prvi pogled se je njena modna kombinacija morda zdela nezdružljiva ali celo nenavadna, a so bili kosi vseeno tako ”zloženi”, da so osupnili mimoidoče.

Hailey se je ta dan odločila nositi kratke džins hlače in običajno belo majico brez rokavov, čez ramena pa si je ogrnila predimenzioniran suknjič, zelo klasično krojen.

Svojo modno podobo je dopolnila z belimi nogavicami in črnimi mokasinkami, kar je delovalo retro, a obenem sveže in zanimivo.

Hailey Bieber
Profimedia

Tudi na očala ni pozabila, prav tako ne na torbico, ki jo ima vedno s seboj.

Hailey Bieber
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.