Hailey Bieber odkrito o svojih zdravstvenih težavah

Magazin 03. Dec 202214:15
Hailey Bieber
Profimedia

Z njenim zdravjem ni najbolje, a je z razkritjem dejstva, da ima na jajčniku cisto, ki je v velikosti jabolka, utišala govorice o nosečnosti.

Soproga pevca Justina Bieberja, 26-letna Hailey Bieber, je z objavo na družbenem omrežju Instagram požela nemalo pozornosti. V zgodbi na Instagramu je objavila fotografijo svojega trebuha in napisala, da se počuti slabo. Dodala je, da ima cisto na jajčniku, ki je velika kot jabolko. “Nimam endrometrioze ali PCOS oziroma sindroma policističnih jajčnikov, a sem že večkrat imela cisto na jajčniku, to pa nikoli ni zabavno,” je med drugim zapisala Hailey.

Ker je zaradi ciste njen trebuh malce napihnjen, se je tokrat zopet – kot že večkrat v preteklosti – soočila z govoricami o nosečnosti. “To ni otrok,” je zapisala. “Številne med vami lahko sočustvujete z mano in me razumete,” še sporoča manekenka. Sicer so jo zdravstvene težave pestile tudi v preteklosti. V začetku tega leta je doživela možgansko kap, morala je še na operacijo zaradi luknje v srcu.

Hailey Bieber, justin Bieber
Profimedia

Hailey je med tistimi znanimi osebnostmi, ki svojih zdravstvenih težav ne skriva. Tako je že pred časom javnosti sporočila, da je imela manjši krvni strdek, ki je potoval skozi luknjo v njenem srcu. Z njo se je rodila in se nikoli ni zaprla. Strdek je zašel v njene možgane. “Nisem vedela, da imam luknjo v srcu, to je bil v resnici blagoslov , saj so to potem odkrili in sem šla na poseg,” je razkrila v oddaji Live With Kelly and Ryan.

Justin in Hailey sta se poročila leta 2018 in oba imela težave z zdravjem, kar ju je še bolj povezalo. Njeni oboževalci so ji po objavi zaželeli vse najboljše in hitro okrevanje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.