Hčerke supermodelov iz devetdesetih, ki korakajo po stopinjah svojih mam

Magazin 10. Nov. 202116:45
Delite:
moda
Foto: Profimedia

Hčerke supermodelov iz devetdesetih so danes najstnice in odrasle ženske, številne med njimi pa postajajo prepoznavni obrazi v svetovni modni industriji.

Leni Olumi Klum

Hči Heidi Klum koraka po stopinjah svoje mame in postaja modna zvezda. 17-letna Leni v rodni Nemčiji razvija svojo modno kariero in je vse bolj prepoznavno modno ime tudi v svetovni industriji. Skupaj s Heidi Klum se je že pojavila na igrivi naslovnici revije Vogue, trenutno predstavlja svojo kolekcijo s podjetjem About You, vedno pogosteje pa jo lahko spremljamo tudi na rdeči preprogi, kjer rada spremlja mamo Heidi in očima Seala. Zelo aktivna je tudi na družbenih omrežjih, kjer jo spremlja več kot milijon sledilcev.

moda
Foto : Profimedia

Lily McMcmenamy

Lily Mcmenamy je manekenka visoke mode, ki slovi po unikatnem videzu, stilu oblačenja in obnašanju. Tako kot njena mama, supermodel Kristen Mcmenamy, je svojo modno kariero začela skromno – z 18 leti se je preselila v Pariz, kjer je delala kot natakarica in se počasi prebijala v svet visoke mode. Danes se Lily lahko pohvali s kampanjami za znamke Louis Vuitton, Fendi, Moschino, Balmain in Kenzo.

moda
Foto : Profimedia

Lila Grace Moss

Tudi hči Kate Moss je na dobri poti, da postane supermodel kot njena mama. Lila je hči Kate Moss in njenega nekdanjega partnerja Jeffersona Hacka. Kot manekenka je debitirala na modni reviji znamke Miu Miu, v številnih modnih revijah in na fotografiranjih pa se pojavlja tudi skupaj s Kate. 19-letna Lila je v zadnjih letih nastopala za znamke Versace, Fendi in Richard Quinn, poleg manekenstva pa svojo prihodnost vidi tudi v poslovni smeri znotraj mode.

moda
Foto : Profimedia

Lilly Margaret Brant

Lilly Margaret je hči legendarne manekenke Stephanie Seymour. V modno zgodovino se je zapisala s kampanjami za svetovne znamke in nazivom Viktorijinega angelčka v devetdesetih. 17-letna Lilly karierne ambicije razvija zasebno, svoje življenje pa s 15 tisoč sledilci rada deli na družbenih omrežjih. Stephanie in njen mož Peter Brant sta poročena od leta 1983, v tem času pa so se jima rodili trije otroci – 24-letni sin Harry je v letošnjem letu preminil zaradi nepravilnega jemanja zdravil.

moda
Foto : Profimedia

Kaia Gerber

Cindy Crawford in njen mož, nekdanji maneken Rande Gerber, imata dva otroka, hči Kaio in sina Presleyja. 20-letna Kaia je svojo manekensko kariero začela pri šestnajstih, med najbolj zaželene medijske in modne osebnosti pa se je povzpela že v svoji prvi sezoni. Manekensko kariero še vedno gradi s kampanjami za znamke Saint Laurent, Calvin Klein, Celine in Jimmy Choo ter naslovnicami v največjih svetovnih modnih revijah.

kaia gerber
Foto : Profimedia

Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis, mama 22-letne Lily-Rose Depp, francoska manekenka, je v devetdesetih slovela po nežni, ženstveni lepoti, pevskem talentu in zakonu s priljubljenim igralcem Johnnyjem Deppom. Lily-Rose se je v medijski svet podala že kot najstnica, danes pa jo poznamo kot uspešno igralko v filmih Silent Night, Voyagers in The King. Poleg tega Lily-Rose skupaj z mamo redno sodeluje kot ambasadorka znamke Chanel.

lily rose depp
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar