Hči Elona Muska in Grimes ima novo ime, ki je še bolj nenavadno od starega

Magazin 28. Mar 202317:15 4 komentarji
Elon Musk, Grimes
Profimedia

Po poročanju ameriških medijev je pevka Grimes spremenila ime hčerki, ki sta jo z Elonom Muskom s pomočjo nadomestne matere dobila konec leta 2021. Njeno ime je želela spremeniti v "?", a ker ji zakon tega ne dovoljuje, 15-mesečno punčko sedaj kličejo "Why" oziroma "Zakaj".

Elon Musk in pevka Grimes svojim otrokom rada dajeta nenavadna imena.

Njunemu dvoletnemu sinu je ime X Æ A-XII in ga kličeta X, mlajši hčerki pa je uradno ime je Exa Dark Sideræl Musk. A kot je Grimes nedavno razkrila na družbenem omrežju Twitter, jo po novem kličeta Y oziroma v angleščini “Why” (zakaj, op. p.). Prvotno je Grimes želela hčerino ime uradno spremeniti v “?”, a ji tega zakonodaja ni dovolila. Vprašaj po besedah Grimes ponazarja radovednost, večno vprašanje ipd.

Kot piše USA Today, je želela Grimes mlajšo hčerko poimenovati Odysseus (Odisej), a sta z Muskom na koncu sprejela kompromis in jo poimenovala Exa Dark Sideræl.

Pevka fotografij svojih otrok sicer običajno ne deli z javnostjo. Redka izjema je bila fotografija Exe Dark oziroma Why, saj je punčka po besedah Grimes na njej precej neprepoznavna.

Leta 2021 je pevka reviji People zaupala, da je njeni otroci ne kličejo mama, temveč Claire, kakor ji je v resnici ime.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje